24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Α1 Γυναικών: Ικανοποίηση Παναθηναϊκού

Το «δύο στα δύο» έχει κάνει ο Παναθηναϊκός στην επανέναρξη της Α1 Γυναικών, ύστερα από περίπου 4,5 μήνες απραξίας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Έπειτα από 2,5 μήνες προπονήσεων οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη επέστρεψαν στη δράση, επικρατώντας αρχικά των Εσπερίδων Καλλιθέας στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» κι εν συνεχεία της Ελευθερίας Μοσχάτου, εκτός έδρας.

Η Φαίη Κωτούλα, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, ανέφερε σχετικά: «Αρχικά θέλω  να πω ότι είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένες που ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα , είχαμε τουλάχιστον 2,5 μήνες που κάναμε μόνο προπονήσεις κι έχουμε πάρει μεγάλη χαρά. Εβδομάδα με την εβδομάδα και σε κάθε ματς προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Κάναμε την αρχή με τις Εσπερίδες Καλλιθέας, σήμερα (χθες, 28/03) με την Ελευθερία Μοσχάτου και ανυπομονούμε για τη συνέχεια, με πολλή δουλειά να κατακτήσουμε τους στόχους μας».

Μελανό σημείο της αναμέτρησης ήταν ο τραυματισμός της Αναστασίας Τσέρου, των γηπεδούχων, λίγο πριν από το φινάλε της πρώτης περιόδου. Η 26άχρονη γκαρντ αποχώρησε 4.44’ αφότου είχε μπει στο παρκέ, καθώς χτύπησε στο χέρι ύστερα από πτώση στο παρκέ, και δεν ξαναμπήκε στο ματς. Θα υποβληθεί, τώρα, σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού της.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ