24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Α1 Γυναικών: Η ΚΕΔ δεν ορίζει διαιτητές επειδή περιμένει τη… δική της απόφαση!

Το θέατρο του παραλόγου εντείνεται γύρω από τους τελικούς της Α1 γυναικών με την ΚΕΔ/ ΕΟΚ να προκαλεί απορίες με τις πρωτοφανείς ενέργειές της. 

Ενώ έχουμε φτάσει μισή μέρα πριν το προγραμαμτισμένο τζάμπολ και οι ομάδες περιμένουν να μάθουν τι θα κάνουν, η  ΚΕΔ ακόμα δεν έχει ορίσει διαιτητές για τον προγραμματισμένο για αύριο δεύτερο τελικό Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού στη Λεωφόρο, επειδή εκκρεμεί η τελεσίδικη απόφαση για την ένσταση που έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός. Πρόκειται για τη «συνέχεια» της τελευταίας φάσης του πρώτου τελικό στο ΣΕΦ που ανέδειξε νικητή τον Ολυμπιακό και ο Παναθηναϊκός ζητάει να μετρήσει το καλάθι που πέτυχε στην εκπνοή και κρίθηκε εκπρόθεσμο.

Μια... μικρή λεπτομέρεια είναι ότι αυτή την απόφαση πρέπει να την πάρει η ΚΕΔ. Δηλαδή, η πενταμελής επιτροπή που ορίζει τους διαιτητές, πρέπει να τους κρίνει για την ένσταση, αλλά δεν μπορεί να το κάνει δυόμισι  μέρες τώρα και γι' αυτό δεν βγάζει και διαιτητές για το επόμενο ματς!

Εχοντας φτάσει μισή μέρα πριν το ματς, δύσκολα φαντάζεται κάποιος πώς θα γίνει αυτό, αλλά πρέπει να το πει και κάποιος άλλος εκτός από τη λογική. Τα μέλη της ΚΕΔ παίζουν τον... παππά. Λεγόταν χθες ότι την πρωτοβάθμια απόφαση για την ένσταση έπρεπε να την πάρει ο Κώστας Κορομηλάς. Τα άλλα τέσσερα μέλη της ΚΕΔ είναι οι Στέλιος Συμεωνίδης, Νίκος Ζαβλανός, Κυριάκος Ταβουλαρέας και Κώστας Μητσόπουλος που «δίνουν» μάλλον τον Κορομηλά. Βέβαια μόνο γέλιο προκαλεί όλη αυτή η κατάσταση, με τους ανθρώπους που δε μπορούν να πάρουν απόφαση επί τρία 24ωρα να λένε ότι... περιμένουν την απόφαση.

Το ερώτημα είναι ένα και μοναδικό. Πώς γίνεται πέντε άνθρωποι, που κατ' αυτούς που τους έχουν ορίσει εκεί είναι οι ειδικοί, να μη μπορούν εν μέσω τελικών να μην μπορούν να κρίνουν μια ένσταση που είναι στα χέρια τους από το πρωί της Πέμπτης και απόψε είναι Σαββατόβραδο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ