19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Α1 Γυναικών: Δεκτή η ένσταση Παναθηναϊκού! (pics+vid)

Δεκτή έκανε την ένσταση του Παναθηναϊκού για το καλάθι της Τσάστιτι Ριντ στον πρώτο τελικό των φετινών πλέι οφ της Α1 Γυναικών, που έλαβε χώρα στο βοηθητικό του ΣΕΦ, ο Κώστας Κορομηλάς που την εξέτασε σε πρώτο βαθμό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν κρίνει αν ήταν εμπρόθεσμο το καλάθι, αλλά κρίνει λανθασμένη τη διαδικασία που ακολούθησαν οι διαιτητές για να το ακυρώσουν. Δεν φτάνει σε... δια ταύτα, άρα μάλλον πετάει το μπαλάκι στους επόμενους και την επιτροπή πρωταθλήματος. Με άλλα λόγια το μπάχαλο συνεχίζεται τρία 24ωρα μετά το πρώτο ματς, κανείς δεν ξέρει επίσημα τι θα γίνει με τον προγραμματισμένο για σήμερα το μεσημέρι (14.30) δεύτερο τελικό και όλα είναι στον αέρα.

Ο Ολυμπιακός έχει 48 ώρες για να κάνει έφεση, που θεωρείται δεδομένη και κατόπιν αυτών και με δεδομένο ότι ακόμα η ΚΕΔ δεν έχει ορίσει διαιτητές για σήμερα όλα δείχνουν αναβολή. Η επιτροπή πρωταθλημάτων της υπηρεσιακής διοίκησης μάλλον... κάτι περίμενε και δεν είχε ανακοινώσει το παραμικρό για το ματς. 

Το πιο ενδιαφέρον πάντως, είναι να μάθουμε την τύχη του αγώνα, δηλαδή αν θα ξαναγίνει ολόκληρος, αν θα παιχτεί... παράταση ή τι άλλο μπορεί να σκεφτούν στην ΚΕΔ / ΕΟΚ. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι θα διαταχθεί επανάληψη ολόκληρου του αγώνα. Σε δεύτερο βαθμό, αν υπάρξει προσφυγή, θα εκδικάσουν τα άλλα τέσσερα μέλη, οι Στέλιος Συμεωνίδης, Νίκος Ζαβλανός, Κυριάκος Ταβουλαρέας και Κώστας Μητσόπουλος αφού ο Κορομηλάς... επέστρεψε την καυτή πατάτα.

Θυμηθείτε, σε βίντεο, την επίμαχη φάση στο 2:31:39:

https://www.youtube.com/watch?v=bpfqPzG8D0E



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ