28.3 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟΣ Τόμας

Κανείς δεν πρόκειται να θυμάται πως οι Σέλτικς έκαναν το 2-0 επί των Γουίζαρντς. Άπαντες όμως θα γνωρίζουν για το σόου του Αζάια Τόμας κα τους 53 πόντους του. Εύκολα οι Γουόριορς το 1-0 επί των Τζαζ.

Μικρός στο μάτι αλλά… μεγάλος στο παρκέ, τόσο που ο Αζάια Τόμας αρχίζει να μοιάζει με γίγαντα! Ο σούπερ σταρ των Σέλτικς έκανε μια μυθική εμφάνιση κόντρα στους Γουίζαρντς και όσοι τον παρακολούθησαν, κάτι θα έχουν να θυμούνται. Θέλετε τους 53 πόντους με 18/33 σουτ; Θέλετε τους 20 πόντους που σημείωσε στο τέταρτο δεκάλεπτο; Ή μήπως τις δύο βολές που έστειλαν το ματς στην παράταση και τους εννέα πόντους στο έξτρα πεντάλεπτο; Ότι και να κρατήσει κανείς, στο τέλος της ημέρας θα του έχει μείνει πως ο… κοντοστούπης γκαρντ, πέρα από νικητής με 129-119, έγινε ο μόλις τέταρτος παίκτης στην ιστορία της λίγκας που σημειώνει 50 πόντους σε αγώνα των playoffs.

Πιο εύκολο έργο είχαν οι Γουόριορς απέναντι στους Τζαζ που με το 106-94 έκαναν το 1-0 στα ημιτελικά της Δύσης. Οι "Πολεμιστές" είχαν τρεις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων από το ημίχρονο της αναμέτρησης και με το φινάλε της έγιναν πέντε με τον Στεφ Κάρι να ηγείται με 22 πόντους με 7/11 σουτ. Ντρέιμοντ Γκριν και Κέβιν Ντουράντ πρόσθεσαν από 17 πόντους ο καθένας, 15 είχε ο Κλέι Τόμπσον και δέκα ο Ζάζα Πατσούλια για την ομάδα του Γκόντεν Στέιτ που είχε το προβάδισμα εξ αρχής αλλά διαφορά ανέβασε από την τρίτη περίοδο και μετά φτάνοντας στο +24. Από τους Τζαζ, ο Γκόρντον Χέιγουορντ έμεινε πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό καθώς είχε 12 πόντους με 4/15 σουτ. 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ