17.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αύξηση κρουσμάτων και αναβολή στο Eurocup

Τα κρούσματα κορονοϊού στη Λιετκαμπέλις έφθασαν τα έντεκα, καθώς από τα νέα τεστ που έγιναν διαπιστώθηκε πως άλλοι έξι παίκτες και τρία ακόμα μέλη της ομάδας νόσησαν από τον ιό COVID-19.

Το λιθουανικό συγκρότημα έπαιξε την προηγούμενη εβδομάδα με την Ανδόρα για το Eurocup (27/10), ενώ είχε προηγηθεί το ματς με τη Γιουβέντους Ουτένα για το εθνικό πρωτάθλημα (24/10). Σε αμφότερες τις αντίπαλες ομάδες βρέθηκαν θετικά κρούσματα κορονοϊού.

Η Λιετκαμπέλις ανακοίνωσε αρχικά δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα, που είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή του αγώνα της με την Ντζουκίγια για τη λιθουανική λίγκα. Πλέον, με τους νοσούντες να έχουν φθάσει τους έντεκα (εκ των οποίων οι οκτώ είναι παίκτες), αναβάλλεται και η αναμέτρησή της με τη Βίρτους Μπολόνια, στη «Virtus Segafredo Arena» για την 6η αγωνιστική του Eurocup (04/11).

Δεν θα γίνει, επίσης, ούτε ο αγώνας της με τη Ρίτα Βίλνιους για την LKL, ο οποίος ήταν αρχικά προγραμματισμένος για το προσεχές Σάββατο (07/11) στη λιθουανική πρωτεύουσα. Ολόκληρη η ομάδα έχει τεθεί σε απομόνωση, ενώ όσοι έχουν προσβληθεί από τον ιό παρακολουθούνται στενά από το ιατρικό επιτελείο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ