18.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

«Αχτύπητος» και με Μιλεντίγεβιτς ο Ιωνικός!

Ο Ιωνικός Νικαίας μοιάζει να δημιουργεί ένα πανίσχυρο σύνολο και μία περιφέρεια... χάρμα οφθαλμών προσθέτοντας και τον Ιάκωβο Μιλεντίγεβιτς, με τον νεαρό γκαρντ να συμφωνεί και να γίνεται κάτοικος Πλάτωνα.

Όχι πως στις υπόλοιπες γραμμές υστερεί, αναμένοντας και την απόκτηση του κοινοτικού του αθλητή, αλλά ο Ιωνικός Νικαίας δείχνει έτοιμος να δημιουργήσει μία περιφερειακή γραμμή... τρόμο στα μάτια των αντιπάλων του. Μαζί με τους «αστέρες» που διαθέτει ήδη στα χέρια του ο Μάριος Γούναρης, ο Βαγγέλης Τσάπας φρόντισε να προσθέσει και τον Ιάκωβο Μιλεντίγεβιτς, με το σύλλογο να έρχεται σε συμφωνία με τον διεθνή αθλητή και να τον αποκτά. 

Ο Έλληνας γκαρντ, που έχει στο παρελθόν κατακτήσει δύο χρυσά μετάλλια με τις μικρές εθνικές ομάδες, ήτοι το 2015 με την U18 στο Βόλο και το 2017 με την U20 στην Κρήτη, θα ενισχύσει επίσης τον Ιωνικό, στην πορεία πρωταθλητισμού που θέλει να χαράξει στην επόμενη Α2. Ο ίδιος αγωνιζόταν πέρυσι στον Κόροιβο, όπου συνεργαζόταν με τον σημερινό... τεχνικό διεθυντή της ομάδας, Ντίνο Καλαμπάκο, ενώ στο παρελθόν είχε παίξει σε Δούκα και Αιγάλεω, διατηρώντας με το τελευταίο ένα ρεκόρ 48 πόντων που είχε πετύχει σε αγώνα με τον Κάδμο. Προήλθε, άλλωστε, από τα «σπλάχνα» του «Σίτι» και η πορεία της καριέρας του τον ξαναβρίσκει στην Α2, με τον «Βασιλιά» Ιωνικό έτοιμο να... επιστρέψει στην Basket League.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ