21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αχής: «Γιατί μια φορά σκίουρος- για πάντα σκίουρος» (pic)

Ο Ντίνος Αχής δεν συνηθίζει να κάνει δηλώσεις και εν γένει να μιλάει πολύ, αλλά με αφορμή την απόσυρση του από την ενεργό δράση θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις του μέσω της προσωπικής του σελίδας, και να ευχαριστήσει όσους βρέθηκαν κοντά, σε αυτά τα 24 χρόνια που βρέθηκε στο Ψυχικό.

Αναλυτικά έγραψε:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι καλός σε αυτά & σπάνια γράφω τι σκέφτομαι. Ένα ευχαριστώ δεν μπορεί να αποτυπώσει τι μου προσέφερε αυτή η ομάδα και τι αισθάνομαι. 
Από 6 χρονών μέχρι τα 30 μου, εκτός από ένα χρόνο, πήγαινα σ' αυτό το γήπεδο, έμαθα να παίζω μπάσκετ και να το χαίρομαι, έκανα πραγματικούς φίλους, έπαιξα σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες, έπαιξα αντίπαλος σε επίσημα παιχνίδια με ομάδες όπως ο Άρης και η ΑΕΚ (ίσως το πιο περίεργο γεγονός στην αθλητική μου ζωή) , γνώρισα και έπαιξα με παίχτες που έβλεπα στην τηλεόραση (Nikolas Papanikolaou δεν πάει σε σένα αυτό). 
Δυστυχώς ή ευτυχώς η ζωή προχωράει και οι προτεραιότητες αλλάζουν, και ήρθε η ώρα να μπει η δουλειά μου και η προσωπική μου ζωή για πρώτη φορά πάνω από αυτήν την ομάδα.

Υ.Γ.: Δεν θα πω πολλά για τον κόουτς Γιώργος Ρεμεντέλας γιατί ξέρω ότι με περιμένει ακόμα! Επίσης ξέρει ότι δεν λέγαμε πολλά αλλά τα καταλαβαίναμε όλα. Μαζί με τον αείμνηστο πρόεδρο Δημήτρη Χουλιαράκη είναι οι βασικοί λόγοι που έμεινα όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα.

Υ.Γ.1: Θα αδικήσω κάποιους αλλά μερικοί άνθρωποι όλα αυτά χρόνια έχουν ξεχωριστή θέση. Jake ή αλλιώς Ιάκωβος γιατί απλά...Jake. Dimitris Gikas γιατί ήσουν ο μοναδικός αρχηγός που είχα. Άκης Αρσένης γιατί απλά μου έφτιαχνες την διάθεση. Nikos Pettas & Markos Kolokas γιατί πιθανόν χωρίς εσάς δεν θα είχα ζήσει πολλά μπασκετικά ή μη. Θωμάς Νίκου, Giannis Dimakos & Nikolas Papanikolaou γιατί είστε καθημερινότητα μου εδώ και 3 χρόνια.

Υ.Γ.2: Είναι επιλογή μου να μην παίξω έστω και σε πιο χαμηλό επίπεδο. Γιατί μια φορά σκίουρος- για πάντα σκίουρος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ