16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αφιερωμένο το «διπλό» του Πανερυθραϊκού

Ο Πανερυθραϊκός κέρδισε στο Κορωπί για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα του Νότιου Ομίλου της Β’ Εθνικής κι αφιέρωσε τη νίκη στο Θάνο Νούση.

Ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Χουχουλή στην τεχνική ηγεσία του συγκροτήματος των βορείων προαστίων έχασε προ ημερών την πολυαγαπημένη γιαγιά του κι άπαντες θέλησαν να αφιερώσουν στον ίδιο, όπως και στη μνήμη της γιαγιάς του, την επιτυχία τους. Παράλληλα, ο Πανερυθραϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, για να ευχαριστήσει θερμά τους οργανωμένους φιλάθλους του για τη στήριξή τους σε ακόμα ένα παιχνίδι του.

Η ανακοίνωση: «Μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες και οι προπονητές μας αφιέρωσαν τη νίκη στον Θάνο Νούση, τον άμεσο συνεργάτη του Δημήτρη Χουχουλή, ο οποίος λίγες μέρες πριν έχασε την πολυαγαπημένη γιαγιά του... Ευχαριστούμε θερμά τους πιστούς φιλάθλους μας και τον σύνδεσμο φίλων του Πανερυθραϊκού "RAPTORS", που ακολούθησαν την ομάδα μας ως στο Κορωπί, συμβάλλοντας κι αυτοί απ' την πλευρά τους στη μεγάλη μας νίκη. Τους περιμένουμε να δώσουν εξίσου βροντερό παρών στη σπουδαία εντός έδρας αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής (Κυριακή 5/11, 17:00) με αντίπαλο τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, στο κλειστό Στέλιος Καλαϊτζής».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ