27.5 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Αφιερωμένο στον Σκάνδαλο… (pic)

Ο Πανερυθραϊκός αγωνιζόταν με... επιπλέον κίνητρο στην Νέα Σμύρνη, λόγω του χαμού του παππού του Χρήστου Σκάνδαλου, με τους παίκτες του Δημήτρη Χουχουλή να του αφιερώνουν την νίκη στο τέλος.

Μία ακόμη σπουδαία νίκη πανηγύρισε χθες (28/1) ο Πανερυθραϊκός, περνώντας με 62-56 από το Κλειστό της Αρτάκης, κόντρα στον Ίκαρο Νέας Σμύρνης. Η ομάδα των Βορείων προαστίων συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία, ούσα σε «τροχιά» ανόδου στο τέλος του πρώτου γύρου, έχοντας εκτός των άλλων και... έναν παραπάνω λόγο, για να πάρουν αυτό το «διπλό». 

Αυτός αφορούσε μία στιγμή πένθους του Χρήστου Σκάνδαλου, ο οποίος έχασε τον παππού του και το Σάββατο είχε μεταβεί στο Αγρίνιο, για να την κηδεία. Την επόμενη ημέρα, βέβαια, επέστρεψε κανονικά στην Αθήνα για να παίξει απέναντι στον Ίκαρο, βοηθώντας επίσης την ομάδα του να φύγει νικήτρια από την Νέα Σμύρνη.

Ο έμπειρος γκαρντ αγωνιζόταν με μαύρη μπλούζα στη διάρκεια της προθέρμανσης και η διοίκηση του συλλόγου, μετά το παιχνίδι, θέλησε να του αφιερώσει την νίκη. «Σύσσωμη η Οικογένεια του Πανερυθραϊκού αφιερώνει την σημερινή μας νίκη στον Χρήστο Σκάνδαλο, ο οποίος πενθεί για το "χαμό" του πολυαγαπημένου του παππού. Συλλυπητήρια, Χρηστάρα...», αναφερόταν χαρακτηριστικά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ