22.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Αφιερωμένο στα κορίτσια του… (vid+pics)

Ο Παναθηναϊκός είχε ένα... επιπλέον κίνητρο να κερδίσει τον Ολυμπιακό, με τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ να αφιερώνουν την νίκη τους στο ντέρμπι, στις παίκτριες του τμήματος Γυναικών.

Την πέμπτη συνολικά συνεχόμενη νίκη του σε ντέρμπι «αιωνίων» και τέταρτη για τη Stoiximan.gr Basket League, στην έναρξη του δεύτερου γύρου, πήρε ο Παναθηναϊκός, καταβάλλοντας στο ΟΑΚΑ με 68-61 τον Ολυμπιακό. Το ματς μπορεί βαθμολογικό ενδιαφέρον να μην είχε, βέβαια, αλλά για τους «πράσινους» υπήρχε ιδιαίτερος λόγος για την επικράτηση και βρισκόταν... δίπλα στον πάγκο τους.

Αναφερόμαστε, φυσικά, στις παίκτριες του τμήματος Γυναικών της ομάδας, οι οποίες την προηγούμενη εβδομάδα είχαν ηττηθεί στη Γλυφάδα με 102-29 από την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού, σε ένα ματς που ξεσήκωσε «πολεμική» μεταξύ των δύο Ερασιτεχνών. Κάπως έτσι, με τις αθλήτριες να κάθονται δίπλα ακριβώς από τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ, βρέθηκε ένα ακόμη κίνητρο για την νίκη στο ντέρμπι και εκείνοι δεν απογοήτευσαν τα κορίτσια του Γιώργου Καντζιλιέρη, που ήρθαν να τους στηρίξουν.

Μετά τον αγώνα, δε, εκείνες περίμεναν στα αποδυτήρια τους θριαμβευτές, οι οποίοι αφιέρωσαν στις ίδιες την νέα τους επιτυχία κόντρα στους «ερυθρολεύκους».

Δείτε ακολούθως σχετικό υλικό, με την κάμερα του Basketa.gr:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ