27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Αφησαν το… καλό για το τέλος

Ο ΕΣΑΚΕ συνεδριάζει αύριο Τετάρτη για πρώτη φορά εν όψει της επόμενης σεζόν με το πρώτο φλέογν θέμα να απουσιάζει τελείως από την ημερήσια διάταξη και το δεύτερο να αριθμείται με το νούμερο 12 από τα 13 της ημερήσιας διάταξης.

Το εκτός... ατζέντας, αφορά στις ομάδες που θα παίξουν στο επόμενο πρωτάθλημα από αυτές που ανέβηκαν και λογικά αφού ακόμα υπάρχουν έτνονες διεργασίες. Οι πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, ότι θα υπάρξουν πιέσεις αλλά και επιθυμία της διοίκησης να οριστεί καταληκτική ημερομηνίας δηλώσεων συμμετοχής για να αποφεχυθούν κωμικοτραγικές καταστάσεις του πρόσφατου παρελθόντος και να υπάρχει χρονικά περιθώρο αν χρειαστεί να κληθούν επιλαχόντες.

Το δεύτερο φλέγον θέμα είναι το τηλεποτικό και εκεί ισχύει ότι το καλό το άφησαν για το τέλος. Η πλειοψηφία των ομάδων ζει από αυτά τα χρήματα και ζει.. για αυτά τα χρήματα και θα έχει ενδιαφέρον η κατάσταση που θα παρουσιάσει ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αριθμός "9" της ημερήσιας διάταξης που αφορά σε ενημεέρωση για έγγραφο της Euroleague σχετικά με συμμετοχή στο Eurocup, όπου και την επόμενη σεζόν δεν αναμένεται να υπάρξει τέτοια συμμετοχή με τις ελληνικές ομάδες πλην Ευρωλίγκας, να παραμένουν πιστές στο Champions League.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ