21.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Αφεντικό» στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός

Η συντριβή από τη Βιλερμπάν, επί γαλλικού εδάφους, ανήκει στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό. Την Πέμπτη (03/12, 21.45) δοκιμάζεται στο «Mediolanum Forum», απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι «πράσινοι», που έχουν υποχωρήσει στο 3-7 στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου, θα παίξουν με αντίπαλο το ιταλικό συγκρότημα που βρίσκεται στο 6-3 και προέρχεται από θετικό σερί τριών νικών. Θέλουν να βγάλουν αντίδραση σε ένα γήπεδο που έχουν το «πάνω χέρι» στην προϊστορία, καθώς ως φιλοξενούμενοι μετρούν έξι νίκες σε δέκα αναμετρήσεις. Η ελληνική ομάδα έχει υπέρ της την παράδοση και συνολικά, με δεκατρείς νίκες και εφτά ήττες σε είκοσι ματς, ανεξαρτήτου έδρας και φάσης, στην Ευρωλίγκα.

Ο Γιώργος Βόβορας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και στη διάθεσή του θα έχει και το Σέλβιν Μακ. Ούτε ο Έτορε Μεσίνα «πονοκεφαλιάζει» από προβλήματα απουσιών, καθώς μπορεί να υπολογίζει και στο Λουίτζι Ντατόμε, που αποθεραπεύτηκε από τον τραυματισμό του. Οι Κέβιν Πάντερ (Λαύριο, ΑΕΚ, Ολυμπιακός), Ζακ Λε Ντέι (Ολυμπιακός), Βλάντιμιρ Μίτσοφ (Πανιώνιος) και Κάιλ Χάινς (Ολυμπιακός) είναι οι παίκτες των γηπεδούχων που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στη χώρα μας.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία) και Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ