19 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αφίξεις με χαμόγελα και υποσχέσεις για τον Άρη (pics)

Τα ματς της 20ής και 22ας Σεπτεμβρίου με την Ντιναμό Τιφλίδας για τα προκριματικά του BCL και γενικότερα η έναρξη της νέας σεζόν νωρίτερα από το συνηθισμένο. Γι' αυτό και οι παίκτες του Άρη άρχισαν από σήμερα να καταφτάνουν στη Θεσσαλονίκη. Την αρχή έκαναν οι Γκάρι Μπελ, Μάικλ Κάιζερ και Μπορίς Νταλό, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένονται o Λάκι Τζόουνς (20:30) και ο Ραμόν Χάρις (21:50). Ο 6ος ξένος της ομάδας, Γκάρι ΜακΓκί, θα βρίσκεται στη βάση των “κιτρινόμαυρων” τη Δευτέρα.

 

Αυτοί που έφτασαν ήδη στη Θεσσαλονίκη, εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από τις συμφωνίες τους με τον Άρη αλλά και αισιόδοξοι για τη σεζόν που αρχίζει. Παλαιότερος όλων, ο Γκάρι Μπελ, που ήταν μέλος της ομάδας και στην περσινή σεζόν: “Είμαι χαρούμενος για αυτή τη δεύτερη ευκαιρία και περιμένω πως και πώς να ξεκινήσουμε την προετοιμασία. Έχει δημιουργηθεί ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών”.

 

Ο Γκάρι Μπελ

 

Ο Αμερικανός μίλησε για την απόφαση του να συνεχίσει στον Άρη: “Σημαντικό ρόλο έπαιξε ο προπονητής. Ήρθε στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και είδα κάποια πράγματα διαφορετικά. Μου είπε τι ακριβώς θέλει από μένα. Προσπάθησα να δουλέψω στις ΗΠΑ και να βελτιωθώ αυτό το διάστημα και είμαι έτοιμος να κάνω ότι μου ζητηθεί” και κατέληξε: “Αυτό που κάνω καλύτερα είναι να σουτάρω. Δούλεψα πάνω και σε αυτό το κομμάτι και ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω με κάθε τρόπο τον Άρη”.

 

 

Ο Μάικλ Κάιζερ μετά από μία σεζόν στην Κύμη, ετοιμάζεται να φορέσει τα “κιτρινόμαυρα” κάτι που αποτελεί πρόκληση για τον ίδιο: “Νιώθω ευλογημένος που αποτελώ μέρος μιας ιστορικής ομάδας όπως ο Άρης. Είμαι ενθουσιασμένος για όλο αυτό. Ξέρω ότι ο Άρης διαθέτει το καλύτερο κοινό της Ευρώπης και ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον προπονητή της ομάδας για τον οποίο έχω ακούσει τα καλύτερα” και συνέχισε: “Είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Μπορεί να με πάει σε ένα επίπεδο μεγαλύτερο. Είναι μια σημαντική και  μεγάλη ευκαιρία να παίξω στον Άρη και θέλω να βοηθήσω να πάμε την ομάδα εκεί που πρέπει να βρίσκεται”.

 

Ο Μάικλ Κάιζερ

 

Η υποδοχή από εκπροσώπους του Τύπου και τηλεοπτικά συνεργεία ήταν η πρώτη απόδειξη για το επίπεδο της ομάδας στην οποία έρχεται: “Νιώθω πως είμαι στο ΝΒΑ, το εκτιμώ πολύ και τους ευχαριστώ. Να ανταποδώσω την αγάπη και την εμπιστοσύνη στον κόσμο και σε όλους όσους με πίστεψαν για να έρθω εδώ” και συνέχισε μιλώντας για το παιχνίδι του: “Κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής ακόμα και να ηγηθώ. Βοηθάω στα κοψίματα και στα ριμπάουντ. Να είμαι ένας παίκτης για όλες τις δουλειές”.

 

Ο Κάιζερ κατέληξε λέγοντας: “Δεν ήταν μόνο τα λόγια του προπονητή μου, αλλά και του ατζέντη μου, που έδωσε αυτοπεποίθηση και να πιστέψω πως ο Άρης μπορεί να μου αλλάξει την καριέρα σημαντικά. Να αποτελέσω μέλος ενός προγράμματος που θα με ανεβάσει επίπεδο. Όσα μου είπε και ο Σάββας Καμπερίδης με έπεισαν πως ο Άρης είναι η καλύτερη επιλογή”.

 

Ο Μπορίς Νταλό

 

Ο Μπορίς Νταλό έδειξε να ανυπομονεί να αρχίσουν οι προπονήσεις της ομάδας: “Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα ο Άρης. Ήρθα φέτος για να δουλέψουμε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου για να παρουσιάσουμε μια καλύτερη εικόνα στην ομάδα σε σχέση με πέρσι. Μας περιμένει σκληρή δουλειά και είμαστε έτοιμοι για αυτό» δήλωσε αρχικά ο Γάλλος γκαρντ του Άρη”.

 

Όσο γι' αυτά που μέτρησαν στην απόφασή του: “Ήταν εύκολο γιατί μου άρεσε πολύ που έπαιξα εδώ πέρσι ως αντίπαλος του Άρη αν και χάσαμε με τον Πανιώνιο. Μου άρεσε η ατμόσφαιρα σε αυτό το γήπεδο. Είδα κάποια πράγματα που με εντυπωσίασαν, οπότε δεν ήταν δύσκολο να πάρω αυτή την απόφαση και είχα μια ευκαιρία να μάθω παραπάνω πράγματα όταν βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη για μερικές μέρες”. Ο Γάλλος γκαρντ δεν θέλησε να βάλει... περιορισμούς στη θέση στην οποία αγωνίζεται: “Προτιμώ να είμαι στο γήπεδο πρώτα απ’ όλα και να παίζω ανεξάρτητα που θα με βάζει ο προπονητής. Προσαρμόζομαι στο σύστημα, μπορώ να κάνω λίγο απ’ όλα και εξαρτάται από το που θα αγωνίζονται και οι υπόλοιποι παίκτες, όπως ο Μποχωρίδης”.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ