19.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Φεύγει από Παρτιζάν ο Τρινκιέρι, μένει ο Σκεπάνοβιτς

Ένα από τα "σίριαλ" του καλοκαιριού αυτό της παραμονής ή όχι του Αντρέα Τρινκιέρι στον πάγκο της Παρτιζάν, φαίνεται πως πλησιάζει στο τελευταίο επεισόδιο. Σύμφωνα με το nova.rs ο Ιταλός προπονητής γνωστοποίησε στην ομάδα πως δεν πρόκειται να παραμείνει για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Όστογια Μιχαήλοβιτς, δήλωσε πρόσφατα πως γίνεται μεγάλη προσπάθεια να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Τρινκιέρι, αναγνωρίζοντας πως υπάρχουν δυσκολίες. Στον Ιταλό τεχνικό προτάθηκε μείωση στις αποδοχές του της τάξης του 20%. Ήδη από την ομάδα, πληρώνοντας τη σχετική ρήτρα έχει φύγει ένα από τα αστέρια της, ο Κόρεϊ Ουόλντεν, οδεύοντας μάλιστα προς τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Τρινκιέρι έχει δικαίωμα να ανακοινώσει την αποχώρησή του ως τις 25 Ιουλίου. Είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο το 2018. Είναι επίσης ένα από τα ονόματα που ακούγονται για τον πάγκο της Φενέρμπαχτσε μετά την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αν και το πρώτο όνομα στη λίστα των Τούρκων είναι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.
 
Αντ' αυτού ο Σκεπάνοβιτς

Το πιθανότερο σενάριο εφόσον φύγει ο Τρινκέρι, που ακούγεται ότι ενδιαφέρει τη Φενερμπαχτσέ. είναι να αναλάβει την ομάδα ο Βλάντο Σκεπάνοβιτς.

Ο βετεράνος Μαυροβούνιος γκαρντ, που έχει φορέσει στο παρελθόν μεταξύ άλλων τις φανέλες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, είναι πια προπονητής και τα τελευταία χρόνια, αφού έκανε ένα σύντομο πέρασμα από την Μπούντουτσνοστ, έχει συνδεθεί επαγγελματικά με τον Αντρέα Τρινκέρι, του οποίου υπήρξε βοηθός τόσο στην Μπάμπεργκ όσο και στην Παρτιζάν. Προφανώς έχει αφήσει καλές εντυπώσεις με τη δουλειά του και, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, έχει τον πρώτο λόγο για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας του Βελιγραδίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ