14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αυτός είναι ο Σαραλίγια, ο νέος κοινοτικός του Κόροιβου (vid)

Με απόλυτη μυστικότητα οι άνθρωποι του Κοροίβου είχαν φέρει στην Ελλάδα από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας τον αντικαταστάτη του Ρονάλντας Ρουτκάουσκας, θέλοντας να ενισχύσουν το ρόστερ τους, ειδικά μετά την απουσία από την δράση του Μάριου Ματαλών.

Έτσι, η νέα τους  επιλογή είναι ο 29χρονος Σλοβένος γκαρντ, Μίρζα Σαραλίγια (1,87), ο οποίος έκανε ντεμπούτο απέναντι στον Οίακα Ναυπλίου, έχοντας 10 πόντους με 4/9 βολές, 2/7 τρίποντα, 0/3 δίποντα, 7 ασίστ, 4 ριμπάουντ  σε 33 λεπτά συμμετοχής. Ο Σλοβένος αγωνίζονταν στην πρώτη κατηγορία της Ρωσίας με την TSU έχοντας 9,3 πόντους, 3,6 ασίστ και 3,5 ριμπάουντ σε 10 αγώνες, ενώ ξεχωρίζει η παρουσία του στην Ολύμπια Λουμπλιάνας στα πρώτα του βήματα, όταν σε ηλικία 18 ετών αγωνίστηκε σε 6 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα με 6,5 πόντους κατά μέσο όρο. 

Ακολούθησαν αρκετές ομάδες της Βαλακινίκης, με παρουσία σε Κροατία, Μαυροβούνιο, Αλβανία, φυσικά στην πατρίδα του, αλλά και με συμμετοχές στην Αδριατική λίγκα. Ο Κώστας Κεραμιδάς ελπίζει να μπορέσει να βοηθήσει τον Κόροιβο, ο οποίος με ρεκόρ 6-9 θα πρέπει αρχικά να κοιτάξει να αποφύγει για μια ακόμη χρονιά τα πλέι άουτ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ