23.9 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Αυτός είναι ο Πάντερ που παίρνει η ΑΕΚ (vids+pics)

Ο Κέβιν Πάντερ είναι ο «εκλεκτός» του Ντράγκαν Σάκοτα για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής της ΑΕΚ, με τις επαφές των διοικούντων την ΚΑΕ με την πλευρά του παίκτη να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Κοντά σε συμφωνία με τον 24χρονο γκαρντ βρίσκεται η «Ένωση», προκειμένου να την ενισχύσει στη συνέχεια των υποχρεώσεών της τόσο στη Stoiximan.gr Basket League όσο και στο Basketball Champions League, ενώ υπάρχει και η συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Κέβιν Πάντερ αποφοίτησε από το Τενεσί, έχοντας κατά μέσο όρο 22,2 πόντους, 3,5 ασίστ και 3,5 ριμπάουντ στην τελευταία σεζόν του, αλλά δεν κατάφερε να επιλεχθεί στο ντραφτ του ΝΒΑ κι έτσι μετακόμισε στην Ευρώπη.

https://www.youtube.com/watch?v=c9fPQFIQvzw

https://www.youtube.com/watch?v=inSwiBBg0Jc

Στη Ρόζα Ράντομ τον βρήκε το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, η οποία ήταν στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ στο Basketball Champions League, με ίδιο να πιάνει καλή απόδοση και στα δύο ματς. Στο «Mosir» τελείωσε με 16π., τρία ριμπάουντ, ένα κλέψιμο, αλλά και δύο λάθη, ενώ στο ΟΑΚΑ είχε 23π. παίζοντας και στα σαράντα λεπτά της αναμέτρησης, μαζί με ένα ριμπάουντ κι ένα κλέψιμο. Συνολικά, οι μέσοι όροι του φέτος στο BCL είναι 20,6π., 3,4 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ, με το πολωνικό συγκρότημα όμως να μην καταφέρνει να προκριθεί στους «16».

Ο Αμερικανός είναι γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος, το οποίο άλλωστε αποτέλεσε τον πρώτο επαγγελματικό σταθμό στην καριέρα του. Τη σεζόν 2016-2017 φόρεσε τη φανέλα του Λαυρίου, έχοντας κατά μέσο όρο 12,2π., 2,4 ριμπάουντ και 0,9 ασίστ στα 21 παιχνίδια που αγωνίστηκε στη Stoiximan.gr Basket League. Αποχώρησε τον περασμένο Μάιο, προκειμένου να κλείσει την περσινή σεζόν στο Βέλγιο για λογαριασμό της Αντβέρπ.

https://www.youtube.com/watch?v=Q0KCbXcrxF4

https://www.youtube.com/watch?v=essvgZ7fVTA

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ