31 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Αυτός είναι ο εκλεκτός για αντί-Τεόντοσιτς (vids)

Ο Μίλος Τεόντοσιτς είναι πιο πιθανό από ποτέ να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως η «ομάδα του Στρατού» φαίνεται ότι έχει ήδη βρει τον παίκτη που θα πάρει τη θέση του.

Ο Σέρβος γκαρντ όπως όλα δείχνουν θα κάνει το ταξίδι για την άλλη όχθη του Ατλαντικού, με πιθανότερο προορισμό τους Μπρούκλιν Νετς. Βέβαια τίποτα δεν είναι δεδομένο ακόμα, αλλά ο 30χρονος σταρ φαίνεται ότι το έχει πάρει απόφαση να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Αυτός είναι ο Μπράντλεϊ Ουόναμεϊκερ. Ο 28χρονος Αμερικανός πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις με τη φανέλα της Νταρουσάφακα την οποία μάλιστα οδήγησε σε «μπρέικ» μέσα στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης και το συγκρότημα του Ντέιβιντ Μπλατ θα έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία παίρνοντας το εισιτήριο για το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας που θα λάβει χώρα στην Κωνσταντινούπολη.

Ο πρώην παίκτης των Λιμόζ, Πιστόια και Μπάμπεργκ θα αποχωρήσει από την Νταρουσάφακα η οποία λογικά θα αποδυναμωθεί, καθώς θα αποχωρήσει η Dogus, δηλαδή ο βασικός χορηγός και χρηματοδότης του κλαμπ.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει κάνει ήδη μία κρούση στον παίκτη και ο «γάμος» θα χαλάσει μόνο στο ενδεχόμενο που ο Ουόναμεϊκερ κάνει κι αυτός το μεγάλο βήμα για το ΝΒΑ.

Δείτε ορισμένες από τις καλύτερες στιγμές του Αμερικανού γκαρντ στα παρακάτω βίντεο:

Photocredits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ