23.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αυτοπροτάθηκε στην Γκραν Κανάρια ο Γκρέιντζερ!

Ο Τζέισον Γκρέιντζερ κατέκτησε πριν από λίγες μέρες τον τίτλο του πρωταθλητή Ισπανίας με την Μπασκόνια και αμέσως μετά έμεινε ελεύθερος και αναγκασμένος να βρει δουλειά. H τριετία που πέρασε στη Βιτόρια τον αφήνει με ανάμικτα συναισθήματα, γιατί αφενός εξελίχθηκε σε έναν πολύ σημαντικό παίκτη της, όμως οι πολλοί και σοβαροί τραυματισμοί από τους οποίους υπέφερε τα τελευταία δύο χρόνια, δεν του επέτρεψαν να παραμείνει σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Έτσι, αναζητά μια ομάδα, όπου θα έχει και πάλι κομβικό ρόλο και στα μάτια του φαντάζει ως πολύ καλή περίπτωση η Γκραν Κανάρια. Μια ομάδα αρκετά υψηλού επιπέδου, που σίγουρα θα του δώσει το χρόνο συμμετοχής που ζητά. Γι' αυτό και, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, αυτοπροτάθηκε στον νέο κόουτς, Πόρφι Φισάκ, ο οποίος πήρε τη θέση του Φώτη Κατσικάρη.

Ο τελευταίος το σκέφτεται σοβαρά, γιατί ο Γκρέιντζερ είναι αναμφισβήτητα πολύ καλός παίκτης. Αλλά έχει στο μυαλό του και άλλες περιπτώσεις, όπως του Γάλλου Άντριου Αλμπισί και του Σέρχι Γκαρσία. Οπότε θα χρειαστεί λίγη σκέψη ακόμα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ