17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αυτοκτόνησε η Φουενλαμπράδα (vids)

Ντέρμπι έγινε ως το τελευταίο δευτερόλεπτο ανάμεσα στις δύο ομάδες της Μαδρίτης με την Εστουδιάντες να φτάνει στη νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα με βολές του Ντοβίντας Γκεντράιτις, γράφοντας το τελικό 81-82 επί της Φουενλαμπράδα.

Οι γηπεδούχοι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχαν ένα μικρό προβάδισμα, το οποίο σταδιακά εξανεμίστηκε για να φτάσει το παιχνίδι να κριθεί στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Η Φουενλαμπράδα στα 14'' είχε ακόμη δύο φάουλ να δώσει και ήταν μπροστά με 81-79. Τα έκανε, λίγο γρήγορα το πρώτο είναι η αλήθεια, έδειχνε πως θα μπορούσε με μια καλή άμυνα να πάρει το παιχνίδι. Ο Μέιντλ όμως έκανε το χειρότερο δυνατό: Φάουλ σε σουτ τριών πόντων με 2''2 για τη λήξη. Ο Γκεντράιτις ήταν ψύχραιμος, έκανε το 3/3 και έδωσε το προβάδισμα στην Εστουδιάντες (81-82). Οι γηπεδούχοι δεν εκμεταλλεύτηκαν τα τελευταία 2'' αφού το σουτ του Άπσο δεν βρήκε το στόχο.

Αβράμοβιτς και Αρτεάγκα είχαν 20 και 16 πόντους αντίστοιχα για τους "φοιτητές" με τον Αλεσάντρο Τζεντίλε που επέστρεψε στην Εστουδιάντες να προσθέτει 12 πόντους. Ο Ρόμπερσον είχε επτά πόντους και επτά ασίστ, συμπεριλαμβανομένης και αυτής που οδήγησε στο τρίποντο του Γκεντράιτις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ