27.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Αυτοί είναι Σέλτικς

Οι Σέλτικς έφεραν… τούμπα την σειρά με τους Μπουλς και από το 0-2, προσπέρασαν με 3-2. Προβάδισμα και για τους Γουίζαρντς. 

Σέλτικς βγαλμένοι από το παρελθόν! Η ομάδα της Βοστώνης που βρέθηκε στο 0-2 από τους Μπουλς, αφού πρώτα… άλωσε το Σικάγο για να φέρει την σειρά στα ίσια, προσπέρασε με 3-2 καθώς, στην επιστροφή της “TD Garden”, επικράτησε με 108-97.  Ομαδική νίκη καθώς τέσσερις “Κέλτες” ήταν διψήφιοι με τους Αζάια Τόμας και Έιβερι Μπράντλεϊ να σημειώνουν από 24 πόντους ο καθένας, στους 21 μαζί με εννέα ριμπάουντ σταμάτησε ο Αλ Χόρφορντ, ενώ ο Κέλι Όλινικ πρόσθεσε άλλους 14. Από τους “Ταύρους” που αγωνίστηκαν ξανά χωρίς τον Ραζόν Ρόντο (τραυματίας), ο Ντουέιν Γουέιντ είχε 26 πόντους, 11 ριμπάουντ και οκτώ ασίστ την ώρα που ο Τζίμι Μπάτλερ ήταν… σκιά του εαυτού του με τους μόλις 14 πόντους που σημείωσε. 

Με την σειρά να επιστρέφει στην Ουάσινγκτον, οι Γουίζαρντς επέστρεψαν στις νίκες και με το 103-99 επί των Χοκς, πήραν προβάδισμα με 3-2. Το δίδυμο Μπράντλεϊ Μπιλ-Τζον Γουόλ έκανε και πάλι την διαφορά καθώς σημείωσε 47 πόντους με τον πρώτο να έχει τους 27 και τον δεύτερο τους 20 μαζί με 14 ασίστ. Από τα “Γεράκια” ο Ντένις Σρέντερ είχε 29 πόντους και το καλάθι που τα είχε βάλει μπροστά με 101-99, ενάμιση λεπτό πριν το τέλος, αλλά δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον Γουόλ στον φινάλε. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ