22.5 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Αυτοί είναι οι «εκλεκτοί» του Ολυμπιακού (vids+pics)

Ο Ολυμπιακός κινείται για την ενίσχυσή του, με τους Τέιλορ Ρότσεστι και Ουίλι Ριντ να βρίσκονται στο… μικροσκόπιό του.

Στα 34 του ο Αμερικανός γκαρντ είναι ο «εκλεκτός» των «ερυθρολεύκων» για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής τους. Το 2015 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Ευρωλίγκα, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Κίνα.

 

Έχει παίξει, στη γηραιά ήπειρο, σε Γκέτινγκεν, Γαλατάσαραϊ, Άλμπα Βερολίνου, Λε Μαν, Κάχα Λαμποράλ, Μπιέλα, Σιένα, Νίζνι Νόβγκοροντ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Λοκομοτίβ Κουμπάν και Ερυθρό Αστέρα και το 2010 κατέκτησε τον τίτλο στο FIBA EuroChallenge, με τον ίδιο να αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης του Φάιναλ Φορ.

Ο Τέιλορ Ρότσεστι έχει συμμετάσχει σε 75 παιχνίδια Ευρωλίγκας, από το 2012-2013 μέχρι τη σεζόν 2017-2018, έχοντας κατά μέσο όρο 13,5π., 1,8 ριμπάουντ και 4,6 ασίστ σε 25.4’. Έχει υπάρξει και διεθνής με την Εθνική Μαυροβουνίου.

https://www.youtube.com/watch?v=KoeksCPLXvc

Ο Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Ουίλι Ριντ.

https://www.youtube.com/watch?v=ZAPp4kXkasI

O 29χρονος φόργουορντ/σέντερ, από την πλευρά του, έπαιξε πέρυσι στην G-League με τους Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς, ενώ δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην Ευρώπη. Η Μέτρος Ντε Σαντιάγκο, της Δομινικανής Δημοκρατίας, είναι η μοναδική ομάδα που έχει φορέσει τη φανέλα της εκτός αμερικανικών συνόρων.

Στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ έχει παίξει, επίσης, στους Σπρίνγκφιλντ Άρμορ, Ρίνο Μπίγκοχορνς, Γκραντ Ραπίντ Ντράιβ και Αϊόβα Ένερτζι.

 

Στο «μαγικό κόσμο» έχει δοκιμάσει την τύχη του σε Μπρούκλιν Νετς, Μαϊάμι Χιτ, Λος Άντζελες Κλίπερς και Ντιτρόιτ Πίστονς και σε 152 ματς έχει κατά μέσο όρο 4,9π. και 3,8 ριμπάουντ σε 12.4’.

https://www.youtube.com/watch?v=OfCKa-1Vj1M

Ο Κεστούτις Κεμζούρα εξέτασε αρκετές περιπτώσεις ψηλών και κατέληξε στον Αμερικανό, ο οποίος πάντως προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό, που τον κράτησε εκτός παρκέ τους τελευταίους εννέα μήνες. Ο ίδιος δηλώνει πλέον υγιής και έτοιμος να δώσει «απαντήσεις».

https://www.youtube.com/watch?v=YbFOFVVo6pw



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ