21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αυτή είναι η τελική πρόταση του ΠΣΑΚ!

Ο ΠΣΑΚ έκανε τον πρώτο κύκλο επαφών του με τους αρμόδιους φορείς και κυρίως με την Πολιτεία, με στόχο να βρεθεί μια λύση που θα μπορούσε να αποτρέψει το «λουκέτο» των πρωταθλημάτων πλην Basket League και κατέληξε στην τελική του πρόταση. Μοιάζει βέβαια περισσότερο με... ευχή, αφού τα αντικειμενικά προβλήματα των όσων διατυπώνονται είναι μεγάλα, με πρώτο αυτό του κόστους και επίσης το χρονοδιάγραμμα μοιάζει τόσο ευρύ που... θα τελειώσουν οι περιορισμοί νωρίτερα. Επί της ουσίας το μόνο εφικτό μπορεί να είναι η συνέχιση των προπονήσεων, ώστε όταν λήξουν οι περιορισμοί να μπορεί να αρχίσει άμεσα η δράση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΠΣΑΚ σήμερα 04/11 και μετά την χθεσινή τηλεδιάσκεψη με τον υφυπουργό κύριο Αυγενάκη πραγματοποίησε τηλεφωνικό συμβούλιο και αποφάσισε να προτείνει τα εξής :
 
1)Να πραγματοποιηθεί άμεσα τηλεδιάσκεψη της ΕΟΚ του ΠΣΑΚ του ΣΕΠΚ και του υπουργείου, για την συνέχεια προπονήσεων και αγώνων (αν είναι εφικτό) στα πρότυπα της Basket league.
 
2)Να πραγματοποιούνται εβδομαδιαία μοριακά τεστ.
 
3)Το κόστος των τεστ, να το αναλάβουν από κοινού Υπουργείο - Ομοσπονδία - Σύλλογοι και ο ΠΣΑΚ.
 
Οι καλαθοσφαίριστες από την Α2 και κάτω από την αρχή της πανδημίας των περασμένο Μάρτιο έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα και είναι από τους ελάχιστους κλάδους που δεν μπήκαν σε κάποιο από τα επιδόματα που υπήρχαν. Θεωρούμε ότι ήρθε η στιγμή, ΟΛΟΙ, αν και εφόσον θέλουμε να πραγματοποιηθεί η συνέχεια των πρωταθληματων, να βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση.
 
Από την πρώτη στιγμή, ο Σύνδεσμος μας κάνει επαφές για το καλό ΟΛΩΝ μας, σκέφτεται λύσεις και τοποθετείται δημόσια.
 
Τις επόμενες ώρες θα σταλούν και επιστολές στους αρμόδιους φορείς για την τηλεδιάσκεψη.
 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ