22.5 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Αυτή είναι η διαφορά του Τζόρνταν από τον ΛεΜπρόν (vid)

Πριν από λίγες μέρες είδε το φως της δημοσιότητας μια δήλωση του ΛεΜπρόν Τζέιμς για το μεγαλείο του. "Όταν κατακτήσαμε τον τίτλο με το Κλίβελαντ, σκέφτηκα ότι ίσως και να είμαι ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών", είπε.

Πώς όμως αντέδρασε ένας άλλος μεγάλος, ο Μάικλ Τζόρνταν, όταν του έκαναν ανάλογη ερώτηση; "Σε νοιάζει να σε αποκαλούν κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών; Το θέλεις;" τον ρώτησε ο δημοσιογράφος του Undefeated πριν από δέκα χρόνια. Η απάντηση ήταν αφοπλιστική.

"Δεν το θέλω, διότι πιστεύω ότι αποτελεί ασέβεια προς τον Ουίλτ Τσάμπερλεν, τον Τζέι Ουέστ, όλους αυτούς τους παίκτες που έπαιξαν πριν από μένα και δεν είχα την ευκαιρία να αντιμετωπίσω. Λένε όλοι ότι είμαι κάτι, αλλά εγώ δεν είχα την δυνατότητα να παίξω απέναντι σε όλους αυτούς τους θρύλους που υπήρξαν πριν από μένα. Όταν το ακούω, μαζεύομαι λίγο, διότι με φέρνει σε αμηχανία. Κανείς δεν ξέρει. Το λέω μια ακόμα φορά, δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να παίξω αντίπαλος με όλους αυτούς τους παίκτες. Θα το ήθελα πολύ, αλλά δεν έπαιξα.

Το να λες εσύ ότι εγώ είμαι καλύτερος από έναν άλλον, είναι η γνώμη σου. Είναι η γνώμη τους και την αποδέχομαι ως γνώμη τους. Όμως αν ρωτήσεις εμένα, δεν θα πω ποτέ ότι είμαι ο κορυφαίος όλων των εποχών. Κι αυτό επειδή ποτέ δεν έπαιξα απέναντι σε όλους αυτούς τους παίκτες που εκπροσωπούσαν το ΝΒΑ πριν από τον Μάικλ Τζόρνταν".

Κι αν τελικά ψάχνει κανείς να βρει τι μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στον Μάικλ Τζόρνταν και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ίσως θα πρέπει να αφήσει κατά μέρους τα στατιστικά. Ο πραγματικά μεγάλος φαίνεται από άλλα πράγματα...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ