17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι… μετέωρες διαβεβαιώσεις του Πιτίνο!

Η επίσημη συμφωνία του Ρικ Πιτίνο με το Iona και η επιστροφή του στο κολλεγιακό πρωτάθλημα δεν ήταν ακριβώς κεραυνός εν αιθρία. Οχι μόνο επειδή ήταν κοινό μυστικό ότι ο Αμερικανός προπονητής ψαχνόταν για την μεγάλη επιστροφή εκεί όπου νιώθει ότι έχει... ανοιχτούς λογαριασμούς, αλλά κι επειδή οι άμεσοι συνεργάτες του είχαν ενημερωθεί τις τελευταίες ώρες για τις εξελίξεις.

Ο Πιτίνο από την ώρα που έφυγε για τις ΗΠΑ είχε κάνει γνωστό μέσω του εκπροσώπου του στην Ελλάδα ότι αν έφτανε στο αίσιο τέλος της διαπραγμάτευσης δεν θα άλλαζε κάτι στις ανειλημμένες υποχρεώσεις που έχει και με τον Παναθηναϊκό και με την Εθνική Ανδρών. Με δεδομένο ότι η νέα του κολλεγιακή περιπέτεια θα αρχίσει από την νέα σεζόν, ο Πιτίνο έχει ενημερώσει ότι και για το φινάλε της Ευρωλίγκας θα επιστρέψει, αλλά και για την μεγάλη πρόκληση του Προολυμπιακού τουρνουά.

Αυτά βέβαια, πρέπει να φανεί και στην πράξη, με την έννοια της αναμονής των εξελίξεων. Ούτε η Ευρωλίγκα, ούτε και το Προολυμπιακό είναι δεδομένο πλέον ότι θα γίνουν. Αλλά πλέον και μετά από την συμφωνία του Πιτίνο, κανείς δεν παίρνει και όρκο ότι και αν γίνουν θα επιστρέψει ο Αμερικανός προπονητής για να δώσει το παρών. Ετσι κι αλλιώς, κάτι ακόμα που ήταν κοινό μυστικό όσο κι αν προσπαθούσαν με ένταση να το διαψεύσουν, ήταν ότι στον Παναθηναϊκό υπήρχε θέμα ισορροπιών στο εσωτερικό της ομάδας. Αναμονή λοιπόν, για όλα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ