12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Αυτά προβλέπουν οι στοιχηματικές για την ΕΟΚ! (pic)

Ελάχιστα γεγονότα "ξεφεύγουν" από τα ταμπλό των στοιχηματικών εταιριών και οι επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ δεν είναι ένα από αυτά. Από καιρό έχουν εμφανιστεί αποδόσεις οι οποίες και διαφοροποιούνται ανάλογα και με τις εξελίξεις που υπάρχουν στο προεκλογικό μέτωπο.

Αυτό που δεν έχει αλλάξει σε καμία περίπτωση από το ξεκίνημα της διαδικασίας, είναι το προβάδισμα του Βαγγέλη Λιόλιου ο οποίος θεωρείται επικρατέστερος επόμενος πρόεδρος με απόδοση 1,60 στην Stoiximan. Δεύτερος έρχεται ο Παναγιώτης Φασούλας με 2,80, αποδόσεις που δείχνουν σαφές φαβορί αλλά όχι ακλόνητο, αφήνουν δηλαδή περιθώριο μάχης.

Οπως φαίνεται, κανέναν άλλο δεν θεωρούν πιθανό πρόεδρο, αφού οι αποδόσεις όσων εμφανίζονται στους προσφερόμενους αγγίζουν τα όρια του... θαύματος. Εχουν πάντως "ειδήσεις", υπό την έννοια ότι από το νυν συμβούλιο εκτιμούν ότι αυτός που θα διεκδικήσει την προεδρία είναι ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης, βάζουν μέσα τον μάνατζερ Τάσο Δελημπαλταδάκη αν και ο ίδιος εμφανίζεται ως διεκδικητής απλά μιας θέσης συμβούλου, ενώ τελευταίο έχουν τον Γιάννη Σγουρό παρότι εδώ και αρκετό καιρό έχει χαθεί από το προσκήνιο.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ