19 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αυτά είναι τα μετάλλια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας μπάσκετ Χόρχε Γκαρμπαχόσα και ο καλλιτέχνης Ροντρίγκεθ Καμπαγιέρο παρουσίασαν τα μετάλλια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ Γυναικών που θα λάβει χώρα στην Τενερίφη στο τέλος του Σεπτέμβρη.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης ο Γκαρμπαχόσα είπε: «Ευχαριστούμε τον Νταβίδ Ροντρίγκεθ Καμπαγιέρο που μας χάρισε αυτά τα έργα τέχνης, τα μετάλλια της διοργάνωσης. Είμαστε πολύ κοντά στην έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου και είναι ώρα να εκτιμήσουμε την προσπάθεια που έχει γίνει για να είναι η καλύτερη διοργάνωση όλων των εποχών. Το γεγονός ότι ο Νταβίδ δούλεψε γι' αυτό είναι ένα ακόμα παράδειγμα για το πόσο σημαντικό είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο για την Ισπανία. Θα φιλοξενήσουμε το καλύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο όλων των εποχών».

Από την πλευρά του ο Ισπανός καλλιτέχνης επισήμανε: «Είμαι ευγνώμων στην ισπανική ομοσπονδία μπάσκετ για την ευκαιρία που μου έδωσε να σχεδιάσω αυτά τα μετάλλια. Είναι τιμή και ευχαρίστηση για μένα, καθώς απέκτησα την ευκαιρία να έρθω κοντά στο πνεύμα του υπέροχου σπορ και της ιστορικής Εθνικής Ισπανίας».

Ο Καμπαγιέρο είναι διάσημος Ισπανός καλλιτέχνης ο οποίος ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη κι έχει βραβευτεί ουκ ολίγες φορές για τα έργα του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ