25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Αυτά γράφει το φύλλο αγώνα στο Περιστέρι

Άσχημες ήταν οι εικόνες στο Περιστέρι, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να έρχονται σε συμπλοκή και να φέρνουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα αρκετών απλών φιλάθλων, φέρνοντας σε θέση ακόμη και τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο να επεμβαίνει.

Μια άσχημη αίσθηση άφησε η αναμέτρηση του Περιστερίου με τον Άρη, λόγω των επεισοδίων των οπαδών των δύο ομάδων. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ανέβηκε στην εξέδρα να τους καθησυχάσει και να προστατεύσει τις ουκ ολίγες οικογένειες, που είχαν έρθει στο Κλειστό της οδού Τζον Κένεντι και το γήπεδο εκκενώθηκε, στη συνέχεια, με 7:09 να απομένουν για τη λήξη του αγώνα.

Το φύλλο αγώνα του παιχνιδιού, πάντως, γράφει τα εξής: «7:09 πριν την λήξη του τετάρτου δεκαλέπτου υπήρξε συμπλοκή μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων στην εξέδρα. Με την παρέμβαση της αστυνομίας το γήπεδο εκκενώθηκε και μετά από 30λεπτη διακοπή ο αγώνας συνεχίστηκε και τελείωσε ομαλά».

Απομένει, πια, η έκθεση της Αστυνομίας για το ματς αυτό, για να ακολουθήσει η απόφαση, για το ποια ποινή θα επιβληθεί στη γηπεδούχο ομάδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ