25.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αυστραλία: Νοκ άουτ ο Μπέινς, γλίστρησε στο μπάνιο

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Άρον Μπέινς, ο οποίος δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την Εθνική Αυστραλίας.

Ο 34χρονος φόργουορντ/σέντερ των Τορόντο Ράπτορς τραυματίστηκε στον αυχένα και η αποθεραπεία του δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί πριν από το τέλος του Ολυμπιακού Τουρνουά Μπάσκετ. Κατά συνέπεια, τα «καγκουρό» θα συνεχίσουν την πορεία τους στη «Saitama Super Arena» χωρίς έναν βασικό παίκτη τους.

Ο Αυστραλός αγωνίστηκε για τελευταία φορά απέναντι στην Ιταλία. Στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης γλίστρησε ενώ έκανε μπάνιο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον αυχένα. Διακομίστηκε άμεσα σε τοπικό νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως δεν θα μπορέσει να επανέλθει άμεσα στη δράση. Ο ίδιος εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εξέλιξη, αλλά και αισιόδοξος πως οι συμπαίκτες του στην Εθνική Αυστραλίας θα καταφέρουν να φθάσουν μακριά, και χωρίς εκείνον.

Ο επικεφαλής ιατρός Ντέιβιντ Χιουζ ήταν εκείνος που επιβεβαίωσε τα άσχημα μαντάτα για τους Αυστραλούς, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ήταν μια περίεργη σειρά γεγονότων. Τραυματίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Ιταλία και η κατάστασή του επιδεινώθηκε όταν γλίστρησε στο μπάνιο». «Είμαι πραγματικά απογοητευμένος που δεν μπορώ να συνεχίσω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δουλέψαμε τόσο σκληρά στην προσπάθειά μας να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο. Έχω, πάντως, εμπιστοσύνη στα υπόλοιπα παιδιά πως θα κάνουν τη δουλειά τους», τόνισε από την πλευρά του ο Άρον Μπέινς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ