26 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Αυστραλία με άρωμα ΝΒΑ και… Ελλάδας

Με δύο παίκτες από το ΝΒΑ και άλλους δύο που πέρασαν από τα ελληνικά γήπεδα και τους είδαμε, έστω και για μερικούς αγώνες, στην Stoiximan.gr Basket League θα παραταχθεί η Αυστραλία στους δύο αγώνες για το "παράθυρο" του Ιουνίου με Ιαπωνία και Φιλιππίνες. Οι ΝΒΑερ είναι αμφότεροι συμπαίκτες του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς. Ο Θον Μέικερ και ο Μάθιου Ντελαβεντόβα.

Οι "Έλληνες" δεν είναι άλλοι από τον Τζέισον Καντί, που πέρασε πέρυσι για ένα φεγγάρι από την Κύμη, και από τον Νέιθαν Σόμπι, ο οποίος έπαιξε κι αυτός για ένα μικρό διάστημα στο τέλος της περσινής σεζόν στον ΠΑΟΚ.

Οι 12 εκλεκτοί του Λετονού προπονητή Αντρέι Λεμάνις είναι οι: Άνγκους Μπραντ (Περθ Ουάιλντκατς), Τζέισον Καντί (Μπρισμπέιν Μπούλετς), Μάθιου Ντελαβεντόβα (Μιλγουόκι Μπακς), Κάμερον Γκλίντον (Μπρισμπέιν Μπούλετς), Κρις Γκούλντινγκ (Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ), Νικ Κέι (Περθ Ουάιλντκατς), Ντάνιελ Κίκερτ (Σίντνεϊ Κινγκς), Κέβιν Λις (Σίντνεϊ Κινγκς), Μιτς ΜακΚάρον (Ολίμπια Λουμπλιάνα), Θον Μέικερ (Μιλγουόκι Μπακς), Νέιθαν Σόμπι (Αντέλαιντ 36ερς), Τζέσε Ουάγκσταφ (Περθ Ουάιλντκατς)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ