13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αυλαία με πλούσιο θέαμα (vid)

Το Top 16 πέρασε στην ιστορία, με τις οκτώ ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά -μεταξύ αυτών και ο Προμηθέας Πατρών- να συνεχίζουν την προσπάθειά τους για διάκριση στο φετινό Eurocup, αλλά και την κατάκτηση των πρώτων δύο θέσεων που οδηγούν στην Ευρωλίγκα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το προηγούμενο τριήμερο (03-05/03) έγιναν οι αγώνες της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των «16» και το θέαμα περίσσεψε. Στην κορυφή του Top 10 βρέθηκαν οι Γκάρι Μπράουν και Τζόναθαν Χάμιλτον, στην τελευταία «παράστασή» τους φέτος στα ευρωπαϊκά παρκέ, αφού η Νταρουσάφακα δεν είναι ανάμεσα στις ομάδες που συνεχίζουν.

Θέση στο βίντεο με τις δέκα καλύτερες φάσεις εξασφάλισαν και οι Λάντινγκ Σέιν, Άντονι Κλέμονς και Γιακούμπα Ουαταρά (Μονακό), Ματ Λοτζέσκι και Ντέβιν Ουίλιαμς (Τόφας), Ζακ Όγκαστ και Άαρον Χάρισον (Γαλατάσαραϊ), Μίλος Τεόντοσιτς και Τζιαμπάολο Ρίτσι (Βίρτους Μπολόνια), Εβάλντας Καϊρίς (Ρίτας Βίλνιους), Τζέιμς Μάκαντου (Παρτιζάν), Αουντού Αμπάς (Μπρέσια), Κλέβιν Χάνα και Μπάντζα Σι (Ανδόρα).

https://www.youtube.com/watch?v=Esgg7zq2pdI



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ