20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ατομικό ο Βουγιούκας ενόψει Αρμάνι

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει εντατικά την προετοιμασία του ενόψει της απαιτητικής αναμέτρησης απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο (17/10, 21:00) για την τρίτη αγωνιστική της Εuroleague με τον Ίαν Βουγιούκα να ακολουθεί και σήμερα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Σχεδόν πάνοπλο είναι το ρόστερ του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο, καθώς ο Αργύρης Πεδουλάκης είδε τον Έλληνα σέντερ, Ίαν Βουγιούκα, να μην μπορεί να ακολουθήσει τους συμπαίκτες του και να κάνει ατομικό πρόγραμμα λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα.

Αυτό το πρόβλημα δεν φαίνεται πως θα σταθεί εμπόδιο από την συμμετοχή του απέναντι στην ιταλική ομάδα και πρόκειται να ενισχύσει την προσπάθεια του «τριφυλλιού» κανονικά.

Παράλληλα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τον κόσμο για την συνέχεια της διάθεσης των εισιτηρίων για τον αυριανό αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟ:

«Υπενθυμίζεται πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων της εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο την AX Armani Exchange Milan (17/10, 21.30).

Να σημειώσουμε πως την φετινή σεζόν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, κινούμενη σε διεθνή πρότυπα, θα εφαρμόσει τη δυναμική τιμολόγηση στα μεμονωμένα εισιτήρια αγώνων, όπερ σημαίνει πως σε κάθε ματς οι τιμές τους ενδέχεται να αυξάνονται όσο η διαθεσιμότητα μειώνεται και όσο πλησιάζει η ημερομηνία του αγώνα. 

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας για τον αγώνα με την AX Armani Exchange Milan  με τους κάτωθι τρόπους:

*Τα εκδοτήρια του Γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» στη θύρα 10, Τηλ. Επικοινωνίας: 21064 400 10, Ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη– Παρασκευή 10:00-18:00.

*Ηλεκτρονικά στο paobc.gr & viva.gr

*Σημεία πώλησης της VIVA

*Τηλεφωνικά 11876

*Τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ στον σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5 την Πέμπτη 17/10 από τις 19.00 μέχρι τις 21.30.

* Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

*Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ