16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ατομικές προπονήσεις για την Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε άρχισε τις ατομικές προπονήσεις αυτή την εβδομάδα όπως αποκάλυψε ο Λέο Βέστερμαν μιλώντας στο σάιτ της γαλλικής λίγκας.

"Προσπαθούμε να διατηρήσουμε τη φυσική μας κατάσταση όσο γίνεται καλύτερα στο σπίτι, αλλά δεν τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει το παρκέ και την μπάλα. Τη Δευτερά κάναμε την πρώτη μας ατομική προπόνηση που αφορά παίκτες που έχουν παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη. Ήταν ωραία η αίσθηση να μπορούμε να αγγίξουμε την μπάλα ξανά. Έμεινα να σουτάρω για περίπου μία ώρα και νιώθω πως έκανα προπόνηση 3-4 ωρών. Δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ από τότε που άρχισα να σουτάρων όταν ήμουν 5-6 χρονών: Να έχω περάσει δύο μήνες χωρίς μπάλα και καλάθι".

Ο Γάλλος γκαρντ θεωρεί πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί το πλάνο της Ευρωλίγκας για ολοκλήρωση της σεζόν με τις ομάδες να συγκεντρώνονται σε μία πόλη: "Μου φαίνεται πολύ περίπλοκο, ακόμη κι αν γίνει σε μία πόλη κι ένα γήπεδο. Με την καραντίνα, οι προπονήσεις αναγκαστικά θα γίνουν μικρότερες χρονικά και δεν θα είναι εύκολο για τους παίκτες να προσαρμοστούν. Ίσως να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Τουρκίας. Το βρίσκω σχετικά πιο εύκολο, γιατί έτσι κι αλλιώς βρισκόμαστε στην ίδια χώρα. Είναι μια απόφαση που ανήκει στο Υπουργείο Υγείας και σε αυτό του Αθλητισμού".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ