20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Αταμάν: «Να αναστήσουμε την Εφές»

Την παλιά αίγλη της «ψάχνει» η Εφές Αναντόλου κι ελπίζει να τη βρει, τη νέα αγωνιστική περίοδο, στην Ευρωλίγκα.

Το συγκρότημα της Κωνσταντινούπολης έχει πάρει μέρος δύο φορές στο παρελθόν στο Φάιναλ Φορ και κατέκτησε τόσο το 2000 όσο και το 2001 την τρίτη θέση. Τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να βρει ξανά το δρόμο του κι ελπίζει πως με τις κινήσεις που έκανε φέτος το καλοκαίρι, στο μεταγραφικό παζάρι, θα τα καταφέρει. Αισιόδοξος εμφανίστηκε και ο προπονητής του, Εργκίν Αταμάν.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Τούρκος τεχνικός: «Πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι εν συγκρίσει με πέρυσι και για αυτό το λόγο προχωρήσαμε σε σημαντικές μεταγραφές. Η Εφές Αναντόλου δεν γίνεται να μην είναι επιτυχημένη παντού. Θέλουμε να αναστήσουμε την ομάδα φέτος και πιστεύουμε πολύ σε αυτό. Θέλουμε να γίνουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας. Πιστεύουμε στην ομάδα. Θα παλέψω με την ομάδα για να επιτύχουμε τους στόχους μας κι ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Η Εφές Αναντόλου κατέκτησε πέρυσι το Κύπελλο Τουρκίας, αλλά έχει να πανηγυρίσει τον τίτλο στο πρωτάθλημα από το 2009, ενώ την τελευταία φορά που έφθασε στους τελικούς ήταν τη σεζόν 2015-2016. Πέρυσι τερμάτισε στην τρίτη θέση και στην Ευρωλίγκα δεν προχώρησε πέραν των ομίλων. To καλοκαίρι πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, στο ρόστερ της τους Ροντρίγκ Μπομπουά, Βασίλιε Μίτσιτς, Τζέιμς Άντερσον, Σέιν Λάρκιν και Αντριέν Μόερμαν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ