16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αταμάν: «Μου είχαν ζητήσει να προπονήσω την ποδοσφαιρική Γαλατασαράι»!

Ο Εργκίν Αταμάν είναι σίγουρα ένας προπονητής όσο και μία προσωπικότητα γεμάτη ενδιαφέρον, κάτι που απέδειξε στη media day της Εφές με μία περίεργη, αλλά πραγματική, ιστορία!

Μιλώντας για διάφορα θέματα στη media day που διοργάνωση η Εφές ενόψει της νέας σεζόν της Ευρωλίγκας,  ο Τούρκος τεχνικός επέλεξε να αναφερθεί σε μία πολύ ιδιαίτερη ιστορία από τις ημέρες που προπονούσε τη Γαλατασαράι, σε ερώτηση αν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του να προπονεί σε άλλο άθλημα εκτός του μπάσκετ. Σύμφωνα με τον Αταμάν, ο τότε πρόεδρος της "τσιμ μπομ", Γιουνάλ Αϊσάλ, του ζήτησε να σκεφτεί το ενδεχόμενο να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας!

«Πριν από 6 ή 7 χρόνια, όταν ήμουν στη Γαλατά, ο πρόεδρος της ομάδας, Γιουνάλ Αϊσάλ, μου ζήτησε αν θα μπορούσα να προπονήσω την ποδοσφαιρική ομάδα. Δεν ήταν μία ολοκληρωμένη πρόταση, αλλά έγινε όντως συνέντευξη για εκείνο το πόσο. Τότε είπα ότι θα πω και τώρα. Θεωρώ ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει, ύστερα από 1 ή 2 χρόνια προετοιμασίας, και ότι δεν μπορούσα να του απαντήσω αμέσως.

Ο Αϊσάλ έφυγε από την προεδρία μετά από μερικούς μήνες και ευτυχώς δεν πήγαμε σε αυτό το μονοπάτι, καθώς τώρα θα σερνόμασταν στην τρίτη ή την τέταρτη κατηγορία! Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ