22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Αταμάν: “Λυπήθηκα πολύ για τον Ένις”

Ένα παιχνίδι... ειδικών συνθηκών διεξάγεται αύριο στην Τουρκία για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Η Αναντόλου Έφες υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε και ο προπονητής των γηπεδούχων, Εργκίν Αταμάν, μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση. Τα πρώτα του λόγια δεν αφορούσαν όπως τεχνικές αναλύσεις. Αφορούσαν τον Τάιλερ Ένις και τον τραυματισμό του, που θα τον αφήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

"Ενώ αναλύαμε την Φενέρμπαχτσε, είδα τον τελευταίο τους αγώνα και θα ήθελα να πω πόσο στενοχωρημένος είμαι για τον τραυματισμό του Ένις. Του εύχομαι να επιστρέψει γρήγορα και δυνατός. Ήταν πολύ λυπηρό όλο αυτό".

Αναφερόμενος στο αγωνιστικό πια κομμάτι τόνισε: "Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.Η Φενέρμπαχτσε είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Παίζει με υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και σε υψηλό τέμπο, έχει παίκτες κι έναν προπονητή που γνωρίζουν πολύ καλά την Ευρωλίγκα. Με την αυτοπεποίθηση που μας δίνουν οι δύο τελευταίοι μας αγώνες απέναντί τους, πιστεύοντας στην επιθυμία των παικτών και την διάθεσή τους να παλέψουν, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο και να πάρουμε τη νίκη".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ