13.9 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αταμάν και Λάκοβιτς βγάζουν το καπέλο στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Εργκίν Αταμάν και Γιάκα Λάκοβιτς με Αναντόλου Έφες και Ράτιοφαρμ Ουλμ αντίστοιχα θα βρίσκονται στο 3ο Τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος", το οποίο θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ 18 και 19 Σεπτεμβρίου. Οι δυο τους μίλησαν για τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού με τα καλύτερα λόγια.

Ο Λάκοβιτς είχε θητεύσει στο "τριφύλλι" από το 2002 ως το 2006 και έζησε τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Αφού ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την πρόσκληση στο τουρνουά τόνισε: "Είναι τιμή να βρισκόμαστε εδώ και με τρεις ιστορικές ομάδες, αλλά το πιο σημαντικό είναι να τιμήσουμε τον κύριο Παύλο, έναν θρυλικό πρόεδρο που έφερε μαζί με την οικογένειά του στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ τον Παναθηναϊκό. Ήμουν τυχερός που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας κι ένιωσα τη ζεστασιά και την αγάπη του. Ήταν ένας από τους βασικότερους λόγους που ο Παναθηναϊκός είναι ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους συλλόγους στο παγκόσμιο μπάσκετ. Η ομάδα γι' αυτόν δεν ήταν δουλειά ή επιχείρηση, αλλά οικογένεια. Αυτό ήταν το πιο χαρακτηριστικό. Έδειχνε αγάπη για όλους, ήταν κοντά σε όλους μας".

Ο Αταμάν ευχαρίστησε με τη σειρά του για την πρόσκληση και στη συνέχεια μίλησε για τον Παύλο Γιαννακόπουλο: "Είναι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο στην ιστορία της ομάδας. Ήταν πάντα πολύ ενθουσιώδης με τον Παναθηναϊκό και ήταν πάντα κοντά στην ομάδα. Όπως επίσης ήταν πάντα μπροστά. Νιώθουμε μόνο τον ύψιστο σεβασμό για όσα έκανε αυτός ο άνθρωπος για το μπάσκετ, οδηγώντας την ομάδα του θρυλικές εποχές".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην δική του ομάδα δηλώντας περήφανος για τους παίκτες του και όσα πέτυχαν πέρυσι, αλλά την προηγούμενη σεζόν: "Έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ και τις δύο σεζόν, όχι μόνο αυτή που φτάσαμε στον τίτλο, αλλά και την προηγούμενη που διακόπηκε η χρονιά. Μας έλειψαν μόνο τα γεμάτα γήπεδα.Φέτος, θα παίξουμε ως πρωταθλητές Ευρώπης ελπίζω με κόσμο στα γήπεδα. Ο Ζέλικο το έκανε 9 φορές, θα προσπαθήσω να το κάνω δεύτερη!".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ