21.4 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Αταμάν: “Κάναμε το τέλειο παιχνίδι”

Αναφέρεται συχνά πυκνά στο "τέλειο παιχνίδι" ο Εργκίν Αταμάν και η ομάδα του απόψε στην Βαρκελώνη το έκανε. Και το παραδέχθηκε και ο ίδιος ο προπονητής της Αναντόλου Έφες: "Κάναμε το τέλειο παιχνίδι.  Παίξαμε επιθετικά στην άμυνα, αλλάξαμε την τακτική μας στην άμυνα και ήταν μια κίνηση που τελικά ήταν επιτυχημένη. Στην επίθεση δεν κάναμε τα λάθη που κάναμε στην Πόλη στο δεύτερο παιχνίδι, είχαμε υπομονή να βάλουμε την μπάλα στο καλάθι και να την βγάλουμε ξανά στην περιφέρεια κι όταν χρειάστηκε έγινε δύο και τρεις φορές μέχρι να βγουν τα ελεύθερα σουτ. Όλοι οι παίκτες έκαναν ένα μεγάλο παιχνίδι και φυσικά ο Λάρκιν που ήταν εκπληκτικός".

Ο Αταμάν τόνισε πως "η ομάδα παίζει καλά όλη τη χρονιά, αλλά όχι και στο προηγούμενο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα" για να προσθέσει: "Απόψε κάναμε ένα δυνατό παιχνίδι και οι παίκτες μου αξίζουν συγχαρητήρια. Βρισκόμαστε όμως μόνο στο 2-1 και δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμη. Κάθε παιχνίδι είναι μια διαφορετική ιστορία. Θα ξεκουραστούμε και θα προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα".

Ο προπονητής της Αναντόλου Έφες έκανε και το... τιτίβισμά του λίγο μετά το τέλος του αγώνα, γράφοντας "δεν χαλαρώνουμε ποτέ, θα πάρουμε αυτή τη σειρά!"

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ