19.7 C
Athens
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024

Αταμάν: “Θα το γιορτάζουμε στην Ίμπιζα”

Η τούρκικη μονομαχία στους ημιτελικούς του Final Four της Ευρωλίγκας κλέβει την παράσταση. Και για το Φενέρμπαχτσε- Αναντόλου Έφες, αλλά και για το Ζέλικο Ομπράντοβιτς - Εργκίν Αταμάν. Ο Αταμάν φαίνεται πως έχει βρει τον τρόπο να νικά τον Ζοτς, οι δυο τους γνωρίζονται από το πρωτάθλημα της Τουρκίας, όπου ουκ ολίγες φορές έχουν έρθει και σε αντιπαράθεση. Σήμερα επέμειναν... ευρωπαϊκά και οι δύο με τον προπονητή της Έφες πάντως να ονειρεύεται... Ίμπιζα. Ή αν προτιμάτε Ιμπίθα όπως τη λένε οι Ισπανοί.

"Αρχικά να πω πως τον Ομπράντοβιτς τον βλέπω κάθε μέρα στην Τουρκία, αλλά εδώ είναι διαφορετικό, όσο κι αν είμαι συνηθισμένος έξι χρόνια τώρα. Όταν έχει δίπλα σου τέτοιους προπονητές γενικά νιώθεις καλά. Εκπροσωπούμε τη χώρα μας και είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό. Δύο ομάδες από την Τουρκία βρίσκονται στο Final Four και είναι κάτι πολύ σημαντικό".

Όταν ρωτήθηκε για την πορεία της Έφες τόνισε: "Βελτιωθήκαμε πολύ στη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και απολαύσαμε το παιχνίδι και όλη τη διαδρομή. Έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Θα αντιμετωπίσω τον καλύτερο προπονητή όλων των εποχών στην διοργάνωση, αλλά υπάρχει αυτοπεποίθηση. Όλοι πιστεύουμε στους εαυτούς μας".

Όταν ρωτήθηκε τι προτίθεται να κάνει αν κατακτήσει το τρόπαιο, έδειξε πως έχει ήδη κάνει τα... πλάνα του: "Τη Δευτέρα θα βρισκόμαστε στην Ίμπιζα να το γιορτάσουμε! Μετά θα επιστρέψουμε στην Τουρκία να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα".

Κι επειδή είναι από αυτούς που έχουν πολύ καλή σχέση με το twitter, έχοντας "τιτιβίσει" αρκετά στη σειρά με την Μπαρτσελόνα, ρωτήθηκε αν προτίθεται να κάνει το ίδιο και αυτή τη φορά: "Αν νιώθω πως θα νικήσουμε ή αν νικήσουμε σίγουρα... Έχω ετοιμάσει κάτι καλό"¨...

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ