29.7 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Αταμάν: “Θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι”

Η Αναντόλου Έφες αντιμετωπίζει αύριο (13/12, 18.45) τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και ο Εργκίν Αταμάν γνωρίζει πως πρόκειται να γίνει ένα σκληρό παιχνίδι, εστιάζοντας παράλληλα και στις πολλές αλλαγές ξένων που έχουν κάνει οι "ερυθρόλευκοι", μιλώντας με σεβασμό για τον Ντέιβιντ Μπλατ και τους "ερυθρόλευκους".

"Είναι ένα κλασικό Ολυμπιακός-Έφες ντέρμπι", τόνισε ο προπονητής τη τούρκικης ομάδας για να προσθέσει: "Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι στον Πειραιά. Σεβόμαστε τον προπονητή του Ολυμπιακού, τον Ντέιβιντ Μπλατ πολύ! Είναι επίσης ομάδα που διαθέτει έμπειρους Έλληνες παίκτες όπως ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης, ο Παπανικολάου, ο Μάντζαρης. Είχαν προβλήματα σε κάποια παιχνίδια, εξαιτίας των αλλαγών στους ξένους παίκτες, αλλά παίζουν σκληρά εντός έδρας και είναι ένα από τα φαβορί της Ευρωλίγκας. Θέλουμε να νικήσουμε και να μείνουμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει μέχρι τώρα στη βαθμολογία".

Ο Αταμάν στάθηκε και στον τραυματισμό του Μπομπουά, ο οποίος όμως τόνισε τον ταλαιπωρεί ακόμη για να προσθέσει: "Ελπίζω να είναι οκ για το τζάμπολ. Το ιατρικό επιτελείο δουλεύει πολύ σκληρά γι' αυτό. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς. Θα παλέψουμε όσο πιο δυνατά γίνεται για να νικήσουμε στον Πειραιά".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ