23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αταμάν: “Επόμενος στόχος το ΝΒΑ”

Ο Εργκίν Αταμάν δηλώνει ευτυχισμένος στην Αναντόλου Έφες και γιατί να μην είναι. Ειδικά φέτος που έφτασε ως την κορυφή της Ευρώπης, επικρατώντας της Μπαρτσελόνα στον τελικό του Final Four της Ευρωλίγκας. O Toύρκος προπονητής αναφέρθηκε στη θητεία του στην Έφες, στο στόχο του ΝΒΑ, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόταση της Μπαρτσελόνα στον Σανλί και την παρέμβαση... Ερντογάν.

"Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος στην Αναντόλου Έφες. Είχα κι άλλες προτάσεις, αλλά δεν βρήκα το λόγο να φύγω. Θέλω να συνεχίσω να κατακτώ τίτλους με την ομάδα μου. Κάποια στιγμή στο μέλλον θα ήθελα να συμβεί κάτι δεν έχει ξαναγίνει, να αναλάβω μια ομάδα στο ΝΒΑ, ένας Ευρωπαίος προπονητής στον πάγκο της κορυφαίας λίγκας".

Αναφορικά με τον Βασίλιε Μίτσιτς και το ΝΒΑ και τον Σερτάκ Σανλί και την Μπαρτσελόνα τόνισε: "Ο Μίτσιτς είναι υποψήφιος για το ΝΒΑ, αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τον κρατήσουμε. Στην πορεία προέκυψε και το θέμα του Σανλί, τον οποίο θέλει η Μπαρτσελόνα. Όταν επισκεφθήκαμε τον Ερντογάν του είπε "γιατί να θες να φύγεις από τους πρωταθλητές για να πας στους φιναλίστ;". Το ίδιο ακριβώς του λέω κι εγώ".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ