26.7 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Αταμάν: “Δεν θα πάω στο γήπεδο της Φενέρ, αν συνεχιστεί αυτό”

Ο Εργκίν Αταμάν δεν είχε και πολλά να πει για το παιχνίδι και τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε η ομάδα του από την Φενέρμπαχτσε στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Τουρκίας. Ο προπονητής της Αναντόλου Έφες όμως είχε αρκετά να πει για τα συνθήματα που ακούγονταν σε βάρος του στη διάρκεια της αναμέτρησης από φίλος της Φενέρ.

"Συγχαρητήρια τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε, έπαιξαν καλύτερα και ίσως ήθελαν τη ρεβάνς τους, να ανακτήσουν τη χαμένη περηφάνεια τους από την ήττα στο Final Four της Ευρωλίγκας, καθώς εμείς σήμερα παίξαμε το χειρότερο μπάσκετ της σεζόν", ήταν οι αρχικές δηλώσεις του Αταμάν, πριν προχωρήσει σε όσα είχε να πει για τους οπαδούς: "Έχω ακούσει πολλές προσβολές, πολλές βρισιές από αυτή την ομάδα οπαδών τα τελευταία δέκα χρόνια. Αντέδρασα στην Ισπανία μέσα στον ενθουσιασμό της νίκης, αλλά η αντίδρασή μου δεν ήταν εναντίον της Φενέρμπαχτσε και του κόσμου της. Δεν πρόκειται να πάω στο γήπεδο της Φενέρ αν συνεχιστεί το ίδιο σκηνικό με τους οπαδούς".

Αξίζει να σημειωθεί πως και στο σημερινό παιχνίδι, το οποίο έγινε στην έδρα της Αναντόλου Έφες, υπήρχαν οπαδοί και των φιλοξενούμενων. Ο αγώνας διακόπηκε τρεις φορές κι έγινε παρατήρηση για τα υβριστικά συνθήματα σε βάρος του Αταμάν. Το αν θα υπάρξει κάποια τιμωρία για την Φενέρμπαχτσε, μένει να το δούμε τις επόμενες μέρες.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ