26.4 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Ατακτη υποχώρηση, αβέβαιο μέλλον

Η ομάδα ξεκίνησε με μεταγραφές που έκαναν πάταγο, στοχεύοντας την μεγάλη επιστροφή. Η βοήθεια νέων χορηγών διαφημίστηκε δεόντως, ο άνεμος αισιοδοξίας ήταν... πολλών μποφόρ, οι γνώστες της κατηγορίας την είχαν μέσα στα τρία φαβορί για τις δύο θέσεις ανόδου, οι στοιχηματικές εταιρίες το ίδιο.

Γι' αλλού εμείς κινήσαμε κι αλλού η ζωή μας πάει, όμως, όπως λέει το άσμα. Οι χορηγοί μετά την πρώτη δόση δεν εμφανίστηκαν ξανά. Ο πρώτος προπονητής διαφώνησε σε πολλά και το διαζύγιο ήρθε αναπόφευκτα. Οι ήττες έρχονται η μία μετά την άλλη, ακόμα και μετά την αλλαγή προπονητή. Κι εκεί που αναμενόταν μια ενίσχυση που εμφανώς χρειάζεται η ομάδα, η τάση είναι για αποχώρηση άλλων δύο παικτών με βαριά συμβόλαια.

Αν υλοποιηθεί, τότε λογικά δεν θα έχει λόγο παραμονής και ο νυν προπονητής και η δεδομένη για η υποχώρηση έναντι των αρχικών στόχων θα είναι άτακτη και το μέλλον εξαιρετικά αβέβαιο. Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες και οι ελπίδες στηρίζονται στο πείσμα των παραδοσιακών παραγόντων και την αγάπη τους για την ομάδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ