17.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑΣ Καρδίτσας : Συνεχίζει τις προπονήσεις και περιμένει

Τρεις εβδομάδες προπόνησης συμπληρώνει ο ΑΣ Καρδίτσας, ο οποίος μετά τα απαραίτητα τεστ έχει μπει σε διαδικασία επιστροφής, όντας μια απο τις 13 ομάδες που πράττουν το ίδιο.

Η Θεσσαλική ομάδα ωστόσο θέτει τα ερωτήματα της, και περιμένει πότε ακριβώς θα υπάρξει ένδειξη της έναρξης του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών.

Αναλυτικά :

«Η ανδρική ομάδα του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας ολοκληρώνει την τρίτη εβδομάδα προπονήσεων μετά τη διακοπή
Η τρίτη εβδομάδα προπονήσεων ολοκληρώνεται για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας, που ξεκίνησε την 1η Μαρτίου τις προπονήσεις, μετά από την αναγκαστική αποχή για διάστημα σχεδόν τεσσάρων μηνών.
Με χαλαρούς ρυθμούς στην αρχή και με σταδιακή αυξανόμενη ένταση στις προπονήσεις, η ομάδα βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προσαρμογής μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα με κλειστά γήπεδα.
Στις προπονήσεις και τις δραστηριότητες της ομάδας τηρείται αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο, που περιλαμβάνει τη διενέργεια διαγνωστικών τεστ κάθε εβδομάδα, ενώ στο προπονητικό μέρος, στόχος είναι η ομαλή και σταδιακή επάνοδος των αθλητών, χωρίς επιβάρυνση και τραυματισμούς.
Την ίδια στιγμή, η διοίκηση του συλλόγου παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής. Η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, είναι ένα θέμα με πολλές παραμέτρους, που σε κάθε περίπτωση εξαρτάται από την πορεία αντιμετώπισης της πανδημίας. Μέχρι στιγμής, δεν έχει καθοριστεί ούτε ο χρόνος, αλλά και ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος, το οποίο να σημειωθεί πως διακόπηκε μετά την 5η αγωνιστική».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ