26.2 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Ασφυκτικό πρέσινγκ Σπερς σε Λεμπρόν

Η σεζόν του ΝΒΑ έφτασε στο τέλος της με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριος να στερούν για μία ακόμη χρονιά τον τίτλο από τον “βασιλιά” ΛεΜπρον.  Η δεύτερη συνεχόμενη αποτυχία των Κλίβλαντ Καβαλίερς, και Τρίτη στα τελευταία τέσσερα χρόνια, φαίνεται να έχει φουντώσει τις φήμες για την πιθανή αποχώρηση του ΛεΜπρον από το δυναμικό τους, με τους επίδοξους διεκδικητές του να περιτριγυρίζουν τον σταρ των Καβαλίερς αδιάκοπα.

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για το “ πρέσινγκ” που ασκούν οι Σαν Αντόνιο Σπερς στον ΛεΜπρον. Τόσο οι δηλώσεις του Τρέισι ΜακΓκρέιντι για το πόσο θα ταίριαζε ο ΛεΜπρον σε μία ομάδα όπως οι Σπερς, όσο και η προσέγγιση του Γκρεγκ Πόποβιτς, αλλά και η ενδεχόμενη αποχώρηση του Κάουι Λέοναρντ, κάνουν την ομάδα του Σαν Αντόνια να φαίνεται σαν μία από τους πιο επίμονους “μνηστήρες” του αμερικανού φόργουαρντ.

«Πιστεύω πως ο ΛεΜπρον πρέπει να πάει στους Σπερς. Πιστεύω ότι το να τον προπονήσει ένας τοπ προπονητής όπως ο Πόποβιτς σε συνδυασμό με τη συνεργασία του με παίχτες  που ξέρουν το ρόλο τους στην ομάδα , θα τον κάνουν να ταιριάξει τέλεια στην ομάδα. Απλά πιστεύω πως η ομάδα , μαζί με τον ΛεΜπρον, αν αποφασίσει να πάει στη Δύση, μπορεί να γίνει πολύ ανταγωνιστική στο ΝΒΑ», σχολίασε ο Τρέισι Μακ Γκρέιντι στην εκπομπή “The Jump”  του ESPN.

Από την άλλη, δημοσιεύματα στην Αμερική, θέλουν τον προπονητή των Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς, να επιθυμεί να προσεγγίσει ο ίδιος τον ΛεΜπρον.  Οι Σπερς βέβαια αντιμετωπίζουν ποικίλες δυσκολίες στη διεκδίκηση του Τζέιμς, όπως για παράδειγμα την ενδεχόμενη παραμονή του Λέοναρντ, πιστεύουν ωστόσο πως ο ΛεΜπρον θα ακούσει τουλάχιστον τον Πόποβιτς, ο οποίος χαρακτηρίζεται από την  εξαιρετική του πειθώ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ