16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αστοχία στο NCAA

Ο Στράτος Καλογερίας είναι η μοναδική ελληνική παρουσία από τους αγώνες των πανεπιστημίων της πρώτης κατηγορίας του NCAA.

Το Νόρφολκ Στέιτ δεν τα κατάφερε απέναντι στο Νιαγάρα, γνωρίζοντας την ήττα με 65-61 στο «Echols Hall», με τον 22άχρονο φόργουορντ/σέντερ να μένει άποντος, έχοντας 0/1 δίποντα, σε πέντε λεπτά. Ο Ζερμέιν Μπίσοπ με 17π. αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των «Σπαρτιατών» και από τους νικητές ο Γκρεγκ Κουακουμενσά είχε 15π. και έξι ριμπάουντ.

Στη δεύτερη κατηγορία το Σλίπερι Ροκ κέρδισε με 78-67 το Ντίστρικτ Κολούμπια, με το Νίκο Καζάκου να έχει 2π. με 1/3 δίποντα και ένα κλέψιμο σε 2’, ενώ 17π. και πέντε ασίστ είχε ο Τζάρεντ Άρμστρονγκ από πλευράς νικητών. Περιορισμένη παρουσία είχε και ο Φάνης Σταμούλης, καθώς αγωνίστηκε για μόλις ένα λεπτό κι είχε ένα λάθος, στην ήττα του Αντέλφι με 82-62 από το Κονκόρντια στο «CRS Gymnasium Garden City». Άποντος έμεινε και ο Αντώνης Προίσκος, που είχε 0/2 τρίποντα κι ένα ριμπάουντ σε 9’, στη νίκη του Κλάφιν με 60-53 απέναντι στο Ουίνστον-Σάλεμ Στέιτ στην «Tullis Areana». Δεν είχαμε ελληνική συμμετοχή στην τρίτη κατηγορία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ