17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αστοχία στο NCAA

Ο Τάσος Καματερός είχε τη μεγαλύτερη συμμετοχή, από ελληνικής πλευράς, στους αγώνες των αμερικανικών πανεπιστημίων που αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία του NCAA.

Το Σάουθ Ντακότα έφθασε με άνεση στη νίκη, με 96-60, απέναντι στο Μέιβιλ Στέιτ, σε φιλικό που έλαβε χώρα στο Βερμίλιον, με τον πρωτοετή φόργουορντ να έχει 0/1 δίποντα και 0/1 τρίποντα και ένα ριμπάουντ, στα τρία λεπτά που έμεινε στο παρκέ. Ο Γιώργος Χριστόπουλος αγωνίστηκε για μόλις ένα λεπτό στην ήττα του Τούλσα με 98-79 από το Άρκανσας, στην «Bud Walton Arena», ενώ συμμετοχή είχε και ο Αλφρέδος Πιλάβιος (0/1 δίποντα σε 1’) στην ήττα του Ολντ Ντομίνιον με 69-55 από το Ιλινόις στο «State Farm Center». Εκτός αποστολής έμεινε ο Δημήτρης Καραΐσκος.

Στη δεύτερη κατηγορία το Αντέλφι κέρδισε με 89-61 το Τσέστνατ Χιλ στη «Sorgenti Arena», με το Φάνη Σταμούλη να είναι άστοχος (0/2 τρίποντα), ενώ είχε κι ένα λάθος, σε 7’. Ο Σπένσερ Φόλεϊ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 19π. και από τους ηττημένους ο Σκότι Σπαν τελείωσε με 25π. και εννέα ριμπάουντ. Δεν αγωνίστηκε κάποιος Έλληνας στην τρίτη κατηγορία του NCAA.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ