20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Α.Σ.Σ Αμαλιάδας : «Δεν είμαστε πειραματόζωα»

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ.Σ Αμαλιάδας, ο οποίος αντέδρασε άμεσα σε δημοσίευμα εφημερίδας της Πάτρας, στο οποίο φαίνεται ανοιχτό παράθυρο να διεξαχθούν τα πλέι όφς στην Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Η ομάδα του Βασίλη Νιπεργιάλη προπορεύεται στην κούρσα ανόδου, και αναφέρει πως τα : «τα μέλη της ομάδας μας δεν είναι πειραματόζωα και δηλώνουμε ρητά ότι σε περίπτωση μετάδοσης οποιουδήποτε κρούσματος λόγω και μέσω της διεξαγωγής των εν λόγω αγώνων θα αναζητηθούν οι ευθύνες από αυτούς που την έλαβαν».

Αναλυτικά :

«Με έκπληξη διαβάσαμε σήμερα σε έγκριτη εφημερίδα της Πάτρας ένα άρθρο με τίτλο «Θα γίνουν πλέι οφ στην Α1 κατηγορία» , βασιζόμενο σε πληροφόρηση από πηγές της διοίκησης της ΕΣΚΑ-Η .

Ενα κείμενο όπου ξαφνικά, ενώ σε όλες τις κατηγορίες πάνω και κάτω από την Α1 ΕΣΚΑ-Η , δεν θα γίνουν πρωταθλήματα ,ως δια μαγείας για την Α1 ΕΣΚΑ-Η ,όπου θυμίζουμε προπορεύεται ο Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ με ελπίδες για απευθείας άνοδο βάσει προκήρυξης της, θα γίνουν απευθείας τα πλέι οφ ανόδου !!! Δυστυχώς φαίνεται κάποιοι έχουν όρεξη να παίζουν με τον ιδρώτα , την υγεία και τα χρήματα ανθρώπων που ματώνουν καθημερινά προσπαθώντας να συντηρήσουν κακογραμμένα σενάρια προφανώς κατ´ εντολή των αφεντικών τους. Ο Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ παραμένοντας πιστός στις αρχές του δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι η Υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό και αυτό είναι είναι αδιαπραγμάτευτο . Σε οποιαδήποτε απόφαση συνέχισης του πρωταθλήματος, από το σημείο που έχει διακοπεί, θα πρέπει να διασφαλιστεί η υγεία των μελών της ομάδας στον απόλυτο βαθμό . Τα μέλη της ομάδας μας δεν είναι πειραματόζωα και δηλώνουμε ρητά ότι σε περίπτωση μετάδοσης οποιουδήποτε κρούσματος λόγω και μέσω της διεξαγωγής των εν λόγω αγώνων θα αναζητηθούν οι ευθύνες από αυτούς που την έλαβαν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ