21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Ασπρισε» η Αθήνα, προτροπή για κυκλοφορία μετά τις 10π.μ. (vids)

Μία από τις πιο σφοδρές χιονοπτώσεις, φαινόμενο έτσι κι αλλιώς ασυνήθιστο για την Αττική στους κεντρικούς και νότιους Δήμους της, έγινε γεγονός τις νυχτερινές ώρες και πλέον η συντριπτική πλειοψηφία των περιοχών του Νομού έχει ξυπνήσει στα λευκά και με αρκετούς πόντους χιόνι.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ τα καιρικά φαινόμενα εντείνονται και θα συνεχίσουν να είναι έντονα τις επόμενες ώρες και για το λόγο αυτό απευθύνουμε ισχυρή σύσταση στους κατοίκους και τους εργαζόμενους όλης της Αττικής να αποφύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις για τις επόμενες ώρες, αναφέρει ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, στην οποία τονίζεται: «Οι μεν κάτοικοι να μην προβούν σε οποιαδήποτε μετακίνηση που μπορούν να αποφύγουν, ή να αναβάλλουν, οι δε εργαζόμενοι που χρειάζεται να μετακινηθούν να το πράξουν μετά τις 10.00 π.μ. και σε συνεννόηση με την εργοδοσία τους. Η χιονόπτωση θα είναι συνεχής μέχρι τις 10.00 π.μ. και συστήνεται μεγάλη προσοχή σε όλους τους πολίτες να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί στις όποιες απολύτως αναγκαίες μετακινήσεις τους. Η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί στο επόμενο τρίωρο».

Οπως έγινε γνωστό εξάλλου, έχουν αποσυρθεί από τους δρόμους όλα τα λεωφορεία μέχρι νεωτέρας, αφού η κατάσταση στους δρόμους είναι επικίνδυνη.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ