23.7 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ασίστ με το… κινητό αγνώστου και μπλεξίματα για τον Σμιθ

Άνθρωποι είναι κι αυτοί να ξέρετε και κάποιες φορές "σπάνε" με τόσα που ακούνε, διαβάζουν και βλέπουν, ειδικά από την εποχή των social media και μετά. Έτσι έγινε και με τον Τζέι Αρ Σμιθ, ο οποίος κατηγορείται πως άρπαξε το κινητό ενός τύπου και το πέταξε σε μια οικοδομή, με αποτέλεσμα αυτό να σπάσει.

Πώς έχει η υπόθεση; Ο Σμιθ, ο οποίος μετά την γκάφα του στους τελικούς των Κλίβελαντ Καβαλίερς με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έχει ακούσει τα πάντα όλα, βρισκόταν έξω από μια πιτσαρία στο Μανχάταν αργά το βράδυ. Ένας 20χρονος θεώρησε σωστό να τον τραβήξει βίντεο για το snapchat του, παρά το ότι ο Σμιθ έδειχνε να ενοχλείται. Όπως υποστηρίζει πάντα ο 20χρονος ο παίκτης των Καβαλίερς του άρπαξε το κινητό και το πέταξε σε μια οικοδομή στην 10η Λεωφόρο, με αποτέλεσμα να σπάσει η οθόνη. Τότε κάλεσε δύο αστυνομικούς που έκαναν περιπολία και κατήγγειλε το γεγονός. Ο Σμιθ βέβαια είχε ήδη απομακρυνθεί από το σημείο.

Τι λέει η πλευρά του παίκτη; Ο 32χρονος πήγε ο ίδιος στην αστυνομία μόλις έμαθε πως υπάρχει καταγγελία σε βάρος του και θα η υπόθεση θα εκδικαστεί. Ο δικηγόρος του, Άλεξ Σπίρο, μάλλον ήταν λιτός και ξεκάθαρος για το τι στάση θα κρατήσει η υπεράσπιση: "Όλα αυτά είναι βλακείες και δεν απαντάμε σε βλακείες!"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ