23.5 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Ας είναι καλά ο Μανού

Οι Σπερς είδαν τον Κάουι Λέοαναντ να αποχωρεί τραυματίας αλλά και τον Μανού Τζινόμπιλι να στέλνει το ματς στον παράταση και να κάνει την τάπα στον Τζέιμς Χάρντεν στο 110-107 και το 3-2 των Σπερς.

Ο Τόνι Πάρκερ είναι…off για το υπόλοιπο της χρονιάς. Ο Κάουι Λέοναρντ αποχώρησε τραυματίας με πόνους στο δεξί γόνατο, ενώ ο Πάου Γκασόλ, και που έπαιζε δεν φαινόταν. Κι όμως, οι Σπερς κατάφεραν να επικρατήσουν στην παράταση των Ρόκετς με 110-107 και να κάνουν το 3-2 στην σειρά. Πριν αποχωρήσει ο Λέοναρντ, είχε προλάβει να σημειώσει 22 πόντους και να δει πέντε συμπαίκτες του να γίνονται διψήφιοι. Ο Πάτι Μιλς είχε 20, δύο περισσότερους από τον ΛαΜάρκους Όλντριτζ, στους 16 πόντους σταμάτησε ο Ντάνι Γκριν, ενώ από 12 είχαν οι Τζόναθαν Σίμμονς και Μανού Τζινόμπιλι. Οι δε δύο του Αργεντίνου ήταν και όλα τα λεφτά καθώς έκαναν το 101-101 και έστειλαν το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο. 

Πέρα από τον πλουραλισμό, τα “σπιρούνια” είχαν και την τύχη με το μέρος τους καθώς μετά το καλάθι του Τζινόμπιλι, ο Τζέιμς Χάρντεν έκανε επιθετικό φάουλ χάνοντας την ευκαιρία για τους Ρόκετς να κάνουν το break. Ακολούθησε το έξτρα πεντάλεπτο και η τάπα του Μανού στον Χάρντεν! 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ